Sobre els límits de despesa diària condicionals aplicats als comptes de Google Ads

Un límit de despesa diària condicional determina la quantitat que pot gastar el vostre compte de Google Ads al dia en totes les campanyes publicitàries. Es pot treure si completeu la verificació de l'anunciant.

Què es pot esperar?

Quan s'apliqui un límit de despesa diària condicional al vostre compte, rebreu notificacions al compte sobre el límit nou. El límit de despesa tindrà prioritat sobre els pressupostos de campanya que hàgiu establert.

Tot i que els límits de despesa no afecten el rendiment de les campanyes publicitàries, els anuncis deixaran de difondre's quan arribeu al límit de despesa diària condicional. Mentre el límit de despesa estigui en vigor, les campanyes publicitàries es mantindran actives i reprendran automàticament la difusió el dia següent.

Per què apliquem un límit de despesa diària condicional als comptes?

Volem proporcionar un ecosistema de Google Ads segur i fiable per als nostres usuaris i anunciants. En determinades circumstàncies, quan els nostres sistemes sospitin que hi ha una activitat poc habitual al vostre compte, aplicarem automàticament un límit de despesa diària condicional al compte. En aquests casos, us demanarem que proporcioneu més informació sobre el vostre compte abans que pugueu augmentar la despesa.

Què es pot fer per treure el límit de despesa?

Podeu treure el límit de despesa completant la verificació de l'anunciant. Seguiu l'enllaç de la notificació al compte per començar.

Per completar la verificació, heu de:

1. Respondre a una sèrie de preguntes bàsiques relacionades amb el compte de Google Ads i l'empresa.
  2. Verificar la vostra identitat.

És possible que també hàgiu de proporcionar documentació, la qual es revisarà en un termini de 5 a 7 dies laborables. Un cop hàgiu completat amb èxit la verificació de l'anunciant, el límit de despesa diària condicional es traurà del vostre compte en un termini d'1 dia laborable. Us ho comunicarem mitjançant una notificació al compte. Més informació sobre com es pot completar la verificació d'identitat

Tingueu en compte que no hi ha una data límit per completar la verificació a fi de treure el límit de despesa diària condicional. No cal que el compte compleixi els períodes de 30 dies que es descriuen a la pàgina de verificació de l'anunciant.