Overfør ubrukt bonus

Du kan overføre all ubrukt bonus til en annen betalingskonto tilknyttet samme produkt, valuta og juridiske Google-enhet. Denne funksjonen er bare tilgjengelig for kunder som faktureres via disse Google-enhetene:

• Google China (Google Advertising (Shanghai))

• Google France SARL

• Google Italy s.r.l.

• Google Korea LLC

• Google Taiwan

• Google Turkey (Google Reklamcılık ve Pazarlama Ltd. Şti)

• PT Google Indonesia

Merk: Du kan bare overføre den ubrukte bonusen i sin helhet til én destinasjonsbetalingskonto om gangen.

Hva er denne funksjonen?

Kontoen din har overskytende bonus når bonusen du har fått fra oss, for eksempel for ugyldig trafikk eller ved budsjettoverskridelse, er høyere enn forbruket i kontoen din i løpet av en bestemt måned. Vi holder bonusen tilbake i kontoen din til den kan brukes opp automatisk av forbruket senere.

Hvis du ikke lenger har forbruk i en betalingskonto som kan bruke den aktuelle bonusen automatisk, kan du velge å overføre den ubrukte bonusen til en annen betalingskonto med noe forbruk, slik at bonusen kan brukes automatisk i henhold til dette.

Hvordan kan jeg se denne bonusen?

Fra og med april 2023 kan du se denne bonusen på kontoutskriften under Ubrukt bonus. Denne bonusen blir oppført på en fane kalt «Brukt automatisk», organisert etter bonustype, ID for betalingskonto, produkt, beløp og andre attributter. Bonusen kan overføres fra én betalingskonto til en annen, slik at den automatisk kan brukes i destinasjonsbetalingskontoen.

Merk: Eventuell bonus som er oppført på «Bruk manuelt»-fanen, er kreditnotaer som du kan bruke til å betale de åpne fakturaene dine. Finn ut mer.

Hvordan kan jeg overføre denne bonusen?

Henvend deg til kontaktpersonen i Google Collections for kontoen din, skriv til collections@google.com, eller ta kontakt med oss for å be om at bonusen overføres. Vi gjennomgår forespørselen din om overføring og varsler deg når den blir oppdatert. Hvis du er hovedkontakten i betalingsprofilen som ber om overføringen, mottar du også automatisk e-postkommunikasjon om statusen for overføringen.

Begrensninger gjelder for overføring av bonus til ulike betalingskontoer. Overføringen blir godkjent bare hvis

• bonusen flyttes fra én betalingskonto til en annen som er tilknyttet samme produkt, valuta og juridiske Google-enhet

• du kan bevise forholdet mellom kilde- og destinasjonsbetalingskontoen når overføringen gjelder ulike betalingsprofiler

Forsikre deg om at du forstår disse begrensningene før du ber om at bonusen overføres.

Bekreft at bonusen er overført

1. Logg på Googles betalingssenter.

2. Klikk på Kontoutskrift.

3. Se etter Ubrukt bonus. Velg deretter «Brukt automatisk»-fanen, og se etter bonusen som er tilknyttet destinasjonens ID for betalingskonto.

Avhengig av tillatelsene dine kan det hende det er enkelte funksjoner du ikke ser i kontoutskriften. Finn ut mer om hvordan du kan legge til og fjerne brukere eller endre tillatelser.