Uw ongebruikte krediet overzetten

U kunt al het ongebruikte en niet-toegepaste krediet overzetten naar een ander betalingsaccount voor hetzelfde product, dezelfde valuta en dezelfde juridische Google-entiteit. Deze functie is alleen beschikbaar voor klanten die worden gefactureerd via de volgende Google-entiteiten:

• Google China (Google Advertising (Shanghai))

• Google France SARL

• Google Italy s.r.l.

• Google Korea LLC

• Google Taiwan

• Google Turkije (Google Reklamcılık ve Pazarlama Ltd. Şti)

• PT Google Indonesia

Opmerking: U kunt het volledige ongebruikte krediet naar maar één bestemmingsbetalingsaccount tegelijk overzetten.

Wat is dit voor een functie?

U heeft een teveel aan krediet in uw account als het krediet dat u van ons heeft gekregen, zoals krediet voor ongeldig verkeer of krediet voor overweergave, hoger is dan uw accountuitgaven in een bepaalde maand. We houden dit krediet in uw account vast totdat dit later automatisch kan worden verrekend met uw uitgaven.

Als u geen uitgaven meer heeft in een betalingsaccount waarmee dat krediet automatisch kan worden verbruikt, kunt u het ongebruikte krediet overzetten naar een ander betalingsaccount waarvoor nog wel uitgaven gelden, zodat u het krediet automatisch kunt verrekenen.

Hoe kan ik dit krediet bekijken?

Vanaf april 2023 wordt dit krediet weergegeven in het gedeelte Rekeningafschrift onder Niet-toegepaste tegoeden. Dit krediet wordt vermeld op een tabblad met de naam Automatisch toegepast, ingedeeld op type krediet, betalingsaccount-ID, product, bedrag en andere kenmerken. Het krediet kan worden overgezet van het ene betalingsaccount naar het andere voor automatisch gebruik in het betalingsaccount van bestemming.

Opmerking: De kredieten op het tabblad Handmatig toepassen zijn, indien van toepassing, creditnota's die u kunt gebruiken om uw openstaande facturen te betalen. Meer informatie

Hoe zet ik dit krediet over?

Neem contact op met de incassomedewerker van uw account of collections@google.com, of neem contact met ons op om de overdracht van krediet aan te vragen. We beoordelen uw overdrachtsverzoeken en laten het u weten als er een update is. Als u het primaire contact bent van het betalingsprofiel dat de overdracht aanvraagt, krijgt u ook automatische e-mails over de status van de overdracht.

Er gelden beperkingen voor de overdracht van dergelijk krediet naar verschillende betalingsaccounts. De overdracht wordt alleen goedgekeurd in de volgende gevallen:

• Het krediet wordt overgezet van het ene betalingsaccount naar het andere dat is gekoppeld aan hetzelfde product, dezelfde valuta en dezelfde juridische Google-entiteit.

• Er moet bewijs zijn van een relatie tussen de bron- en bestemmingsbetalingsaccounts in gevallen waarin de overdracht van toepassing is op verschillende betalingsprofielen.

Zorg dat u deze beperkingen begrijpt voordat u de overdracht aanvraagt.

Laten verifiëren of krediet is overgezet

1. Log in bij het Google-betalingscentrum.

2. Klik op Rekeningafschrift.

3. Zoek naar het niet-toegepaste krediet. Selecteer daarna het tabblad Automatisch toegepast en zoek het krediet dat gekoppeld is aan de betalingsaccount-ID.

Afhankelijk van uw rechten ziet u sommige functies misschien niet in Rekeningafschrift. Meer informatie over hoe u gebruikers toevoegt of verwijdert of rechten wijzigt