Om anmodninger om tilknytning af en managerkonto til en betalingsprofil, hvor der benyttes månedlig fakturering

Hvis du er administrator af en managerkonto med tilladelse til tilknytningsadministration, har du muligvis modtaget en anmodning fra en anden managerkonto om tilknytning til en betalingsprofil, som du administrerer. Hvis du godkender tilknytningsanmodningen, giver du en ejer eller administrator af den pågældende managerkonto tilladelse til at bruge din betalingsprofils kreditgrænse. Det betyder, at du kan blive faktureret for annonceudgifter for kundekonti under den pågældende managerkonto, og at nedenstående handlinger kan foretages via den pågældende managerkonto.

• Se fakturerings- eller fakturakonfiguration
  • Se budget
  • Se alle de betalingsprofiler, der er knyttet til managerkonti i hierarkiet
  • Se alle faktureringskonfigurationer og budgetter i hierarkiet
  • Se fakturaer i hierarkiet
  • Oprette og/eller redigere kontobudget
  • Skifte betalingsprofil for en Google Ads-konto
  • Redigere Google Ads-kontoens fakturakonfiguration
  • Foretage fakturerings-/fakturakonfiguration, herunder samlet fakturering

Tilknytning af managerkontoen gør det muligt at administrere fakturering for kundekonti med din betalingsprofils kreditgrænse via den pågældende managerkonto, og det anbefales derfor, at du gennemgår tilknytningsanmodningen grundigt, inden du godkender den.

Hvad bør du gennemgå, før du godkender en anmodning om tilknytning af en managerkonto?

• Managerkonto: Du bør tjekke, om en ejer eller administrator af den pågældende managerkonto skal have tilladelse til at bruge din betalingsprofils kreditgrænse.
  • Mailadresse på den, der har sendt anmodningen om tilknytning: Du bør tjekke, om anmodningen er sendt af en person i din organisation.
    • Som tommelfingerregel skal mailadressens domæne stemme overens med det, der bruges i din organisation eller et eventuelt holdingselskab.
    • Vær opmærksom på bogstaverne i mailadressens domæne (der kan f.eks. være brugt "í" i stedet for "i"). Hvis domænet i mailadressen på den, der har sendt anmodningen, ikke stemmer overens med dit maildomæne, sørger Google for, at der vises en advarsel i mailen med anmodningen.
Bemærk! Det anbefales, at du kontakter administratoren af den managerkonto, som tilknytningsanmodningen er sendt fra, for at blive føjet til den pågældende konto. Det giver dig mulighed for at verificere oplysningerne om managerkontoen, så du får et godt beslutningsgrundlag.

Sådan godkender eller afviser du en anmodning om tilknytning af en managerkonto

1. Log ind på din Google Ads-managerkonto.
  2. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon]. Vælg Betalingsprofil under "Fakturering" for at finde listen over betalingsprofiler, der er knyttet til din managerkonto.
  3. Klik på den betalingsprofil, for hvilken du har modtaget en anmodning om tilknytning af en managerkonto.
    1. Tjek, at du har tilladelse til tilknytningsadministration for den pågældende betalingsprofil. Hvis du har det, står der "Ja" i kolonnen "Tilladelse til tilknytningsadministration" i tabellen med betalingsprofiler.
  4. Gå til fanen Modtaget anmodning for enten at godkende eller afvise tilknytningsanmodningen.
Bemærk! Hvis du ikke kan finde nogen afventende tilknytningsanmodning, har en anden managerkontoadministrator muligvis allerede godkendt eller afvist anmodningen.

Sådan fjerner du tilknytningen til en managerkonto fra den betalingsprofil, du administrerer

Hvis du ved en fejl har godkendt en anmodning om tilknytning af en managerkonto og vil fjerne den pågældende managerkontos tilknytning til den betalingsprofil, du administrerer, kan du gøre det ved at følge denne fremgangsmåde:

1. Log ind på din Google Ads-managerkonto.
  2. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon]. Vælg Betalingsprofil under "Fakturering" for at finde listen over betalingsprofiler, der er knyttet til din managerkonto.
  3. Klik på den betalingsprofil, som tilknytningen skal fjernes fra.
    1. Tjek, at du har tilladelse til tilknytningsadministration for den pågældende betalingsprofil. Hvis du har det, står der "Ja" i kolonnen "Tilladelse til tilknytningsadministration" i tabellen med betalingsprofiler.
  4. Find den managerkonto, der ikke længere skal være knyttet til din betalingsprofil, og klik på Fjern i kolonnen "Handling".
    1. Du kan kun fjerne en managerkonto, hvis betalingsprofilen ikke benyttes af nogen af dens underkonti.
    2. Kontakt os, hvis den managerkonto, der skal fjernes, har underordnede konti, hvor betalingsprofilen benyttes.