Your guide to conversion modeling

Inleiding

Aangezien browserbeperkingen, updates in de regelgeving en privacyverwachtingen van klanten de branche dwingen af te stappen van cookies van derden op het web en apparaat-ID's in apps, kan het lastiger zijn om een advertentie-interactie duidelijk te koppelen aan een conversie. Google gebruikt conversiemodellering om dit op te lossen.

Conversiemodellering verwijst naar het gebruik van AI van Google om de impact van marketinginspanningen te kwantificeren wanneer een subset van conversies niet kan worden gekoppeld aan advertentie-interacties.

In deze handleiding wordt beschreven hoe conversiemodellering werkt en hoe u modellen het best kunt inzetten om de nauwkeurigste resultaten te blijven behalen.

Meer informatie:

Dit diagram toont het proces waarmee conversies voor een advertentie worden geregistreerd en gemodelleerd.