Your guide to conversion modeling

Näin voit parantaa mallinnusta

Voit monipuolistaa Googlelle toimitettavaa dataa parantaaksesi mittausta ja automaattisia hintatarjouksia. Ennen kuin alat käyttää konversiomallinnusta, ota käyttöön Google-tagi. Se pienentää havaitsematta jäävien konversioiden määrää ja tekee konversiomallinnuksesta tarkempaa. Se myös vähentää häiriöitä, koska saat käyttöösi useita pysyviä tunnisteita (esim. ensimmäisen osapuolen evästeet ja henkilökohtaiset tunnistetiedot).

Tämä kuvake edustaa laajennettujen verkkokonversioiden ratkaisua.

Laajennetut verkkokonversiot

• Mitä se tekee: Tämä ominaisuus auttaa parantamaan konversiomittauksen tarkkuutta koko tilillä lisäämällä havainnoitavan datan määrää ja parantamalla konversiomallinnuksen yleistä laatua. Ensimmäisen osapuolen datasi yhdistetään kirjautuneisiin Google-käyttäjiin, jotka mainoksesi on saanut aktivoitumaan. Vastaavuuden löytyessä kirjataan konversio. Tietojen yhdistäminen ei vaaranna yksityisyyttä, ja se tapahtuu salatussa ympäristössä. Ensimmäisen osapuolen asiakasdata (esim. sähköpostiosoitteet) tiivistetään turvallisen yksisuuntaisen SHA-256-tiivistysalgoritmin avulla ennen sen lähettämistä Googlelle.
  • Kenelle se on tarkoitettu: Mainostajille, jotka haluavat mitata verkkokonversioita. Lue, miten voit ottaa laajennetut verkkokonversiot käyttöön manuaalisesti Google-tagin tai Google Tag Managerin avulla.

ALOITA

Tämä kuvake edustaa suostumustilaratkaisua.

Suostumustila

• Mitä se tekee: Suostumustila mukauttaa automaattisesti Google-tagisi toimintaa käyttäjän antaman evästesuostumuksen perusteella. Lisäksi Google voi hyödyntää suostumustilaa puuttuvien konversioiden mallintamisessa.

• Kenelle se on tarkoitettu: Mainostajille, jotka haluavat tietoa niiden käyttäjien konversioista, jotka eivät anna suostumusbannerissa lupaa mainosevästeille. Tämä on tärkeää etenkin ETA-alueella, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Sveitsissä oleville mainostajille, joiden mittaukseen sovelletaan sähköisen viestinnän tietosuojadirektiiviä.
  • Mitä tarvitset:
  • Vaikutus tuloksiin: Google Adsista saadut tulokset osoittavat, että hyödyntämällä konversiomallinnuksessa suostumustilaa saadaan tietoa keskimäärin yli 50 prosentista havaitsematta jäädystä mainosklikkaus–konversio-polusta. Tulokset voivat vaihdella suostumusprosentin ja suostumustilan asetusten mukaan (esim. jos käytät lisäasetuksia, voit saada tietoa keskimäärin kaksinkertaisesta konversiomäärästä.)

ALOITA

Tämä kuvake edustaa laitepohjaisten konversioiden mittausratkaisua.

Laitepohjainen konversiomittaus

• Mitä se tekee: Tämä ominaisuus auttaa saamaan tietoa sovelluksensisäisistä konversioista, joita ei lasketa muuten mainostajatunnuksen (IDFA) käytön vähennyttyä iOS:n ATT-kehyksen takia. Laitepohjainen attribuutio yhdistää käyttäjän tämän antamaan sähköpostiosoitteeseen, joka on kerätty esimerkiksi sovellukseen kirjautumisen yhteydessä Google Analytics for Firebasen (GA4F) avulla. Laitepohjaisen konversiomittauksen avulla voimme suojata käyttäjädataa ja varmistaa, että yksilöiviä käyttäjätietoja ei lähetetä laitteen ulkopuolelle tunnistettavalla tavalla. Tietojen yhdistämiseen ja attributioon käytetään Google Analytics for Firebase SDK:ta.
  • Kenelle se on tarkoitettu: Sovelluskehittäjille, jotka haluavat julkaista iOS-sovelluskampanjoita ja joilla on käytettävissään käyttäjien toimittamia (ensimmäisen osapuolen) sähköpostiosoitteita.
  • Vaikutus tuloksiin: Lisää havainnoitavan datan määrää Sovelluskampanjoissa, mikä parantaa mittausta ja mallinnusta sekä tuloksia.

ALOITA