Your guide to conversion modeling

Sådan forbedrer du din modellering

Du kan forbedre de data, du leverer til Google, for at styrke din måling og forbedre din automatiske budgivning. Inden du bruger konverteringsmodellering, skal du konfigurere dit Google-tag. Brug af et Google-tag sikrer stærkere og mere nøjagtig konverteringsmodellering ved at begrænse antallet af ikke-registrerede konverteringer. Google-tagget medvirker til at mindske forstyrrelser ved at låse flere holdbare id'er op (f.eks. førstepartscookies og personhenførbare oplysninger).

Dette ikon repræsenterer løsningen til udvidede konverteringer til nettet.

Webbaseret måling af udvidede konverteringer

KOM GODT I GANG

Dette ikon repræsenterer løsningen til samtykketilstand.

Samtykketilstand

• Sådan fungerer det: Justerer automatisk funktionaliteten af dine Google-tags baseret på dine brugeres cookiesamtykkestatus. Dette giver Google mulighed for at modellere i forhold til udeblivende konverteringer.

• Hvem er det beregnet til? Annoncører, som vil gendanne konverteringer fra brugere, som ikke giver samtykke til annoncecookies via et samtykkebanner. Dette er især relevant for annoncører i EØS, Storbritannien og schweiziske regioner, hvor målingen påvirkes af e-datadirektivet.
  • Du skal have følgende:
  • Indvirkning på effektiviteten: Resultater fra Google Ads har vist, at konverteringsmodellering via samtykketilstand i gennemsnit gendanner mere end halvdelen de mistede rejser fra annonceklik til konvertering. Disse resultater kan variere afhængigt af samtykkeraten og din konfiguration af samtykketilstand (hvis du f.eks. bruger avancerede indstillinger, kan du i gennemsnit gendanne dobbelt så meget).

KOM GODT I GANG

Dette ikon repræsenterer løsningen til konverteringsmåling.

Integreret konverteringsmåling

• Sådan fungerer det: Hjælper med at gendanne observerbarheden for konverteringer i appen, som ellers ikke ville blive talt med på et fald i IDFA (Identifier for Advertisers) på iOS, efter ATT-politikkerne træder i kraft. Ved hjælp af integreret tilskrivning knyttes en bruger til den mailadresse, som vedkommende har angivet (f.eks. da han eller hun loggede ind på din app), via Google Analytics til Firebase (GA4F). Vores tilgang til konvertering på enheden beskytter en brugers data ved at sikre, at der ikke sendes personhenførbare brugeroplysninger fra enheden på en identificerbar måde. Denne matchning og tilskrivning leveres af Google Analytics til Firebase-SDK'et.
  • Hvem er det beregnet til? Appudviklere, som vil køre iOS-apppromoveringskampagner og har 1P-brugergenererede mailadresser til rådighed.
  • Indvirkning på effektiviteten: Øger mængden af observerbare data for appkampagner, hvilket medfører forbedringer af målinger og modellering og øger effektiviteten.

KOM GODT I GANG