Installer dit Google-tag med et websiteværktøj eller CMS

Aktivér YouTube-undertekster for at få vist undertekster på dit modersmål. Vælg ikonet for indstillinger Billede af ikonet for YouTube-indstillinger nederst i videoafspilleren, vælg "Undertekster", og vælg derefter sprog.

Bemærk! Det globale websitetag (gtag.js) er nu blevet til Google-tagget. Denne ændring betyder, at du får adgang til nye funktioner og mulighed for at forbedre datakvaliteten i både nye og allerede oprettede gtag.js-installationer, uden at du behøver at tilføje kode. Få flere oplysninger om Google-tagget.

Du kan bruge et websiteværktøj eller et indholdsstyringssystem (CMS, Content Management System) til at fuldføre konfigurationen af Google-tagget automatisk, eller du kan installere tagget manuelt. Sørg for, at dit tag er installeret på alle sider på dit website, så du er sikker på, at målingen er korrekt.

Du kan fuldføre konfigurationen af Google-tagget uden at foretage ændringer i din kode, hvis du administrerer dit website via en af følgende platforme:

Nogle websiteværktøjer og CMS-platforme har endnu ikke indbygget understøttelse af Google-tagget. På disse platforme er det muligvis ikke alle tag-id-formater, der kan bruges.

Du kan dog bruge Google-tagget via disse platforme ved at indsætte Google-tagkodestykket i websiteværktøjets/CMS-systemets felt til tilpasset HTML-kode. Få flere oplysninger om konfiguration af dit Google-tag

Vejledning

Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du konfigurere dit Google-tag, inden du vælger et CMS.

1. Gå til Google-tagskærmen.
  2. Gå til fanen "Konfiguration".
  3. Klik på Installationsvejledning i sektionen "Dit Google-tag".
  4. Klik på Vælg din platform
  5. Vælg et indholdsstyringssystem (CMS, Content Management System) eller et websiteværktøj, hvorefter du får en trinvis vejledning i, hvordan du konfigurerer Google-tagget til den pågældende platform. Hvis du ikke kan finde dit websiteværktøj eller dit indholdsstyringssystem på listen, skal du gennemgå listen ovenfor og følge vejledningen i disse links.
  6. Når du er færdig, kan du vælge at teste dit website.

Hvis du konfigurerer Google-tagget via din Google Analytics-konto, er der flere platforme, hvor der kan bruges et Google-tag, som starter med "G-". Gennemgå listen over platforme, hvor dette tag-id-format kan bruges