Instal·lar l'etiqueta de Google amb un creador de llocs web o un CMS

Per veure els subtítols en el vostre idioma, activeu els subtítols de YouTube. Feu clic a la icona de configuració Imatge de la icona de Configuració de YouTube que hi ha a la part inferior del reproductor de vídeo i, tot seguit, seleccioneu "Subtítols" i trieu l'idioma.

Nota: ara l'etiqueta de lloc web global (gtag.js) és l'etiqueta de Google. Amb aquest canvi, tant les etiquetes gtag.js que tingueu instal·lades com les que instal·leu a partir d'ara tindran prestacions noves que us permetran fer més coses, millorar la qualitat de les dades i adoptar funcions noves, tot sense codi addicional. Obteniu més informació sobre l'etiqueta de Google.

Podeu utilitzar un creador de llocs web o un sistema de gestió de continguts (CMS) per acabar de configurar l'etiqueta de Google automàticament, o bé podeu instal·lar-la manualment. Per garantir que obteniu un mesurament precís, assegureu-vos que l'etiqueta està instal·lada en totes les pàgines del lloc web.

Podeu acabar de configurar l'etiqueta de Google sense fer cap canvi al codi si gestioneu el lloc web mitjançant una d'aquestes plataformes:

Algunes plataformes de CMS i de creadors de llocs web no ofereixen compatibilitat nativa amb l'etiqueta de Google. És possible que aquestes plataformes no acceptin tots els formats d'identificador d'etiqueta.

Podeu continuar utilitzant l'etiqueta de Google amb aquestes plataformes enganxant manualment el fragment d'etiqueta de Google al camp d'HTML personalitzat del vostre CMS o creador de llocs web. Més informació sobre com podeu configurar una etiqueta de Google

Instruccions

Si encara no ho heu fet, abans de seleccionar un CMS, heu de configurar l'etiqueta de Google.

1. Accediu a la pantalla de l'etiqueta de Google.
  2. Aneu a la pestanya "Configuració".
  3. A la secció "La vostra etiqueta de Google", feu clic a Instruccions d'instal·lació.
  4. Feu clic a Seleccioneu la plataforma
  5. Trieu un sistema de gestió de continguts (CMS) o un creador de llocs web i rebreu instruccions pas a pas sobre com podeu configurar l'etiqueta de Google per a aquesta plataforma. Si no veieu el creador de llocs web o el sistema de gestió de continguts a la llista, reviseu la llista anterior i seguiu les instruccions que trobareu en aquests enllaços.
  6. Quan hàgiu acabat, podeu decidir si voleu provar el lloc web.

Si configureu l'etiqueta de Google des del compte de Google Analytics, hi ha algunes plataformes addicionals que accepten una etiqueta de Google que comença per "G-". Reviseu les plataformes que accepten aquest format d'identificador d'etiqueta.