Ofertes basades en el valor per a les campanyes d'acció de vídeo

Les ofertes basades en el valor (VBB) us permeten maximitzar el valor total de les conversions que ha generat la vostra campanya d'acció de vídeo. Les ofertes de valor inclouen dues estratègies d'ofertes: Máximització del valor de conversió màxim i retorn objectiu de la inversió en publicitat (ROAS objectiu).

• Les campanyes d'acció de vídeo amb ofertes Maximització del valor de conversió us permeten maximitzar el valor de conversió total de la campanya sense superar un pressupost especificat. Podeu definir el valor que voleu maximitzar, com ara els ingressos per vendes o els marges de benefici, quan configureu el seguiment de conversions per al compte.
  • Les campanyes d'acció de vídeo amb ofertes ROAS objectiu us permeten aprofitar les ofertes basades en el valor definint un ROAS objectiu per a la campanya. Les campanyes d'acció de vídeo tindran l'objectiu d'adquirir usuaris amb probabilitats d'assolir aquest retorn dins del període de conversió que hàgiu indicat.

Avantatges

• Les ofertes s'optimitzen per aconseguir més valor, i no pas més conversions.
  • Permet l'optimització directa per als esdeveniments de conversió de vendes.
  • Si teniu un feed de productes amb preus diferents o mides de carretó electrònic que varien d'una manera considerable, les ofertes s'ajustaran en funció del valor que hagi generat una conversió concreta.

Quan convé utilitzar les ofertes de valor

Les ofertes basades en el valor són més útils si les diferents conversions tenen un valor diferent per a la vostra empresa o si hi ha un objectiu de ROAS concret que voleu aconseguir.

La taula següent us pot ajudar a esbrinar quina és l'estratègia d'oferta més adequada per a la vostra campanya.

Maximització de conversions

CPA objectiu

Maximització del valor de conversió

ROAS objectiu

Objectiu

Maximització de conversions per al pressupost

Maximització de conversions dins del CPA objectiu

Maximització del valor de conversió per al pressupost

Maximització de conversions dins del ROAS objectiu

Quan

• La prioritat és invertir el pressupost.
  • No hi ha cap objectiu de ROI específic.
  • Les conversions optimitzades tenen valors similars per a la vostra empresa.
  • Objectiu de ROI específic.
  • Les conversions optimitzades tenen valors similars per a la vostra empresa.
  • La prioritat és invertir el pressupost.
  • Les conversions tenen un valor diferent per a la vostra empresa.
  • No hi ha cap objectiu de ROI específic.
  • Objectiu de ROI específic.
  • Conversions optimitzades per a diferents valors per a la vostra empresa.

Abans de començar

• Haureu d'iniciar la vostra campanya d'acció de vídeo amb el cost per acció objectiu (CPA objectiu) o la maximització de conversions i, tot seguit, actualitzar-la al ROAS objectiu o a la maximització del valor de conversió. Si voleu utilitzar el ROAS objectiu, comenceu la campanya com a CPA objectiu. Si voleu utilitzar la maximització del valor de conversió, comenceu la campanya amb la maximització de conversions.
  • Heu de tenir com a mínim 30 conversions en els 30 darrers dies.

Exemple: si obteniu 30 conversions en els 5 darrers dies, podeu canviar a ROAS objectiu o a Maximització del valor de conversió. Si teniu 30 conversions d'una campanya que es va publicar fa un any, no serà apta.

Pràctiques recomanades

• Manteniu la campanya sense canvis durant els primers 14 dies després d'haver canviat a les ofertes de valor.
  • Si incloeu més d'un tipus de conversió, la vostra avaluació del ROAS es complicarà i serà més difícil gestionar les dades d'aprenentatge.
  • Definiu el període de conversió que us convingui, però no el canvieu durant la prova de la campanya si no és urgent.
  • Utilitzeu l'informe d'estratègia d'oferta per avaluar el rendiment.
  • Definiu un ROAS objectiu un 20% inferior a l'historial de ROAS mitjà per posar en marxa la campanya.
  • Seguiu les pràctiques recomanades per a la configuració de les campanyes d'acció de vídeo.

Consell:

Per determinar quin ROAS heu de definir, reviseu el ROAS (valor conv./cost) de la campanya durant el mes anterior i utilitzeu-lo com a referència. Us recomanem que definiu un ROAS inferior al necessari a fi que la campanya tingui temps d'arrencar i d'ajustar-se al canvi de mètode de les ofertes.

Per exemple, si la campanya ha generat un ROAS del 500% (valor de conv./cost = 5), definiu un ROAS objectiu del 400% a fi de donar més marge a la campanya perquè s'ajusti al canvi en l'estratègia d'ofertes.

Instruccions

1. Seleccioneu una campanya d'acció de vídeo existent que utilitzi CPA objectiu o Maximització de conversions. Verifiqueu que s'hagin recollit 30 conversions en els 30 darrers dies.
    • Si encara no teniu cap campanya d'acció de vídeo, creeu-ne una mitjançant l'estratègia d'ofertes CPA objectiu o Maximització de conversions.
  2. Seleccioneu la vostra estratègia d'oferta a la pàgina "Ofertes".
  3. Si heu seleccionat ROAS objectiu com a estratègia d'ofertes, introduïu el ROAS objectiu que vulgueu.
    • Nota: l'objectiu de ROAS inicial no pot ser superior a l'historial de ROAS assolit durant el període de conversió definit. De fet, us recomanem que l'ajusteu un 20% més baix per posar en marxa la campanya. El vostre objectiu és el que optimitza l'escala o el ROI de la campanya.
  4. Definiu un pressupost per a Maximització del valor de conversió.
    • Nota: no es necessita cap ROAS objectiu per a la maximització del valor de conversió. Assegureu-vos que teniu prou pressupost per aconseguir 10 conversions al dia a la campanya a fi d'obtenir resultats òptims. Podeu utilitzar l'historial de CPA mitjà per definir un pressupost precís.
  5. Avalueu el rendiment correctament. Un cop hàgiu configurat la campanya, podeu avaluar-ne el rendiment anant a "Conversions" i fent clic a la casella de Valor conv./cost.
Nota: us recomanem que la campanya es publiqui durant 3 setmanes com a mínim perquè proporcioni les dades més precises. Tingueu present el retard mitjà en la conversió quan avalueu la campanya. Per exemple, si la majoria de les conversions arriben al cap de 4 dies, no tingueu en compte els 4 dies anteriors (excloeu els dies dels informes) quan avalueu el rendiment de la campanya.