Mainosryhmän lykätyn täsmälinkityksen käyttöönotto ja muokkaaminen

Mainosryhmän lykättyjen täsmälinkkien avulla voit määrittää mainosryhmätasolla sovelluksen sivun, jolle käyttäjät päätyvät, kun he ovat asentaneet ja avanneet sovelluksesi. Jos et käytä lykättyjä täsmälinkkejä, mainoksesi nähnyt ja sitä klikannut käyttäjä siirtyy sovelluksesi asennuksen jälkeen sen aloitusnäytölle tai etusivulle.

Lykättyä täsmälinkitystä käytettäessä voit valita mainosryhmän teemaan tai kategoriaan liittyvän täsmälinkin, johon käyttäjä siirtyy heti, kun hän on klikannut mainostasi ja asentanut tai avannut sovelluksesi. Käyttäjä siirtyy täsmälinkin osoittamalle sivulle vain, jos hän asentaa ja avaa sovelluksen 24 tunnin kuluessa.

Tässä artikkelissa on yleistä tietoa mainosryhmän lykättyjen täsmälinkkien käyttöönotosta ja muokkaamisesta.

Huom. Mainosryhmän lykätyt täsmälinkit ovat saatavilla vain Androidille.

Ohjeet

Näin otat käyttöön mainosryhmän lykätyt täsmälinkit

Ota lykätyt täsmälinkit käyttöön seuraamalla alla olevia ohjeita.

Näin otat käyttöön mainosryhmän lykätyt täsmälinkit

1. Ota täsmälinkit käyttöön oman skeeman tai Androidin sovelluslinkkien avulla

Lykätyssä täsmälinkityksessä tuetaan vain omia skeemoja ja Androidin sovelluslinkkejä. Esimerkiksi kolmansien osapuolten täsmälinkkejä ja "älylinkkejä" ei tueta. Lue lisää täsmälinkeistä.

Jos lisäät ei-tuetun täsmälinkkityypin, näet seuraavan virheilmoituksen:

Yksinkertaistettu kuvakaappaus ei-tuettua täsmälinkkiä koskevasta varoituksesta

Testaa linkkisi täsmälinkin tarkistajalla.

2. Ota lykätyt täsmälinkit käyttöön sovelluksen mittaus-SDK:ssa (Google Analytics for Firebasessa tai tuetun AAP-kumppanin ratkaisussa)

Katso ohjeet lykätyn täsmälinkityksen käyttöönottoon mittaus-SDK:ssa.

Käyttöliittymän kuva täsmälinkin lisäämisestä

3. Lisää lykätyt täsmälinkit oikeaan mainosryhmään

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Seuraa Aktivointikampanjan luomista koskevia ohjeita vaiheeseen 13 asti.
  3. Kun valitset mainoselementtejä, lisää "Sovelluksen URL-osoite" ‑kenttään (Lisäasetukset-kohtaan) sen sovellussivun URL, jolle haluat ohjata käyttäjä sovelluksen asennuksen jälkeen.

Näin muokkaat mainosryhmän lykättyjä täsmälinkkejä

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
  1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat‑kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Kampanjat‑valikkoa.
  3. Klikkaa Mainosryhmät.
  4. Klikkaa muokattavaa mainosryhmää.
  5. Klikkaa muokkauskuvaketta Kynäkuvake/muokkauskuvake ja päivitä lisäasetusten "Sovelluksen URL-osoite" ‑kentässä oleva URL.
  6. Klikkaa Tallenna.

Mainosryhmän lykättyjen täsmälinkkien raportointi

Löydät mainosryhmän lykättyjen täsmälinkkien raportoinnin sisältöraporteista. Lykätty täsmälinkki näkyy elementtinä, josta ilmoitetaan impressiot, klikkaukset ja muut siihen liittyvät mittarit. Tulostilastot yhdistetään sovelluksen asennukseen eikä lykätyn täsmälinkin avaamiseen. Jos käyttäjä esimerkiksi ei avaa sovellusta 24 tunnin kuluessa mainoksen klikkaamisesta, hän siirtyy sovelluksen etusivulle.