Konfigurer og rediger udskudt brug af dybe links for annoncegrupper

Udskudte dybe links for annoncegrupper (DDL, deferred deep links) giver dig mulighed for på annoncegruppeniveau at angive den side i appen, som dine brugere finder først, når de har installeret og åbner din app. Uden udskudte dybe links ville brugeren se og klikke på din annonce, installere din app og derefter blive ledt tilbage til startskærmen eller startsiden i din app.

Med udskudte dybe links kan du angive et dybt link, der er relateret til din annoncegruppes tema, kategori eller emne, hvorefter brugerne videresendes dertil, umiddelbart efter de har klikket på din annonce og installeret eller åbnet din app. For at sikre korrekt kontekst for brugeren skal vedkommende installere og åbne appen inden for 24 timer for at blive ledt til det dybe link i appen.

I denne artikel får du en oversigt over, hvordan du konfigurerer og redigerer udskudt brug af dybe links i annoncegrupper.

Bemærk! Udskudt brug af dybe links for annoncegrupper er kun tilgængeligt på Android-enheder.

Vejledning

Sådan konfigurerer du udskudt brug af dybe links for annoncegrupper

Følg disse trin for at konfigurere udskudt brug af dybe links for annoncegrupper:

Trin til konfiguration af udskudt brug af dybe links for annoncegrupper

1. Implementer dybe links via et tilpasset skema eller Android-applinks

Vi understøtter kun brugen af tilpassede skemaer og Android-applinks med udskudt brug af dybe links. Links såsom dybe links fra tredjepart eller "smarte links" understøttes ikke. Få flere oplysninger om dybe links

Hvis der indsendes en ikke-understøttet type dybt link, vises der en fejlskærm:

Screenshot med advarsel om et dybt link, som ikke understøttes.

Test dit dybe link med Valideringsværktøj til dybe links.

2. Aktivér udskudt brug af dybe links i dit SDK til appmåling (enten Google Analytics til Firebase eller en understøttet apptilskrivningspartner (AAP, App Attribution Partner))

Få flere oplysninger om, hvordan du aktiverer udskudt brug af dybe links i dit målings-SDK

En illustration af brugerfladen, som viser, hvor man kan tilføje et dybt link.

3. Føj udskudte dybe links til den relevante annoncegruppe

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Følg vejledningen i Opret en appkampagne indtil trin 13.
  3. Når du konfigurerer annonceaktiver, skal du i feltet "Webadresse til app" (under "Avancerede indstillinger") angive webadressen for den appspecifikke side, som brugerne skal føres til, når appen er installeret.

Sådan redigerer du udskudte dybe links for annoncegrupper

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. På din Google Ads-konto skal du klikke på ikonet Kampagner Campaigns Icon.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner på sektionsmenuen.
  3. Klik på Annoncegrupper.
  4. Klik på den annoncegruppe, du vil redigere.
  5. Klik på redigeringsikonet Blyantikon/redigeringsikon, og opdater webadressen i feltet "Webadresse til app" under "Avancerede indstillinger".
  6. Klik på Gem.

Rapportering for udskudt brug af dybe links for annoncegrupper

Rapportering for udskudt brug af dybe links for annoncegrupper er tilgængelig som en del af rapportering af aktiver. Det udskudte dybe link vises som et aktiv, hvor du kan finde eksponeringer, klik og andet, der er knyttet til det dybe link. Effektivitetsstatistik er knyttet til appinstallationen og ikke det udskudte dybe link, der er åbent. Hvis brugeren f.eks. ikke åbner appen inden for 24 timer efter at have klikket på annoncen, føres vedkommende til den generiske startside.