Taustaselostuksen lisääminen videokampanjaan

Videomainostajat voivat lisätä aiemmin luotuun videoon laadukkaan, luonnollisen kuuloisen taustaselostuksen Google Adsin elementtikirjastosta. Tekstistä puheeksi muutettu selostus on maksuton.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit lisätä taustaselostuksen videokampanjaan.

Ohjeet

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
  1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Työkalut-kuvaketta Tools Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Jaettu kirjasto ‑valikkoa.
  3. Valitse Elementtikirjasto.
  4. Klikkaa pluspainiketta ja valitse Video.
  5. Valitse Lisää taustaselostus.
    • Voit halutessasi lisätä taustaselostuksen aiemmin luotuun videoon elementtikirjastossa. Valitse video, klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa -painiketta ja valitse Lisää taustaselostus.
  6. Valitse lähdevideo.
    • Voit valita lähdevideon YouTubesta tai Google Adsissa luoduista videoista.
    • Huomaa, että videon enimmäispituus on 140 sekuntia.
  7. Valitse Videon tehosteet.
  8. Lisää haluamasi taustaselostus Taustaselostustekstit‐tekstikenttään. Voit lisätä enintään viisi taustaselostusta. Jokaisessa taustaselostuksessa voi olla enintään 150 merkkiä. Klikkaa jokaista uutta taustaselostusta varten + Lisää viesti.
    • Voit valita viestien aloitusajan videossa. Taustaselostusviestisi eivät voi olla päällekkäisiä, joten seuraava taustaselostus alkaa vasta edellisen päätyttyä.
    • Voit säätää videon äänenvoimakkuutta vierittämällä oikealta vasemmalle videon äänenvoimakkuuspalkissa. Videon äänenvoimakkuus on oletuksena 80 %.
      • Esikatsele videota klikkaamalla Valittu video ‑kohdan alla olevaa videokuvaa.
    • Voit valita äänityypin klikkaamalla avattavaa Valitse äänityyppi ‐painiketta. Käytettävissä on seitsemän vaihtoehtoa amerikanenglanniksi ja kaksi kaikilla muilla kielillä.
      • Voit valita puheen kielen jollakin tällä hetkellä tuetuista kielistä. Näitä kieliä ovat esimerkiksi englanti (Yhdysvallat, Yhdistynyt kuningaskunta, Intia, Australia), hindi, ranska, espanja, indonesia, malaiji, mandariinikiina, filipino, korea ja ruotsi.
    • Voit säätää taustaselostuksen äänenvoimakkuutta vierittämällä oikealta vasemmalle videon äänenvoimakkuuspalkissa.
    • Voit esikatsella luomaasi videota taustaselostuksen kanssa klikkaamalla Lataa esikatselu. Huomaa, että esikatselun lataaminen kestää muutaman minuutin.
  9. Kun olet tyytyväinen taustaselostukseen ja viestiin, klikkaa Luo video.
  10. Lisää taustaselostusvideolle nimi. Videolle luodaan nimi myös automaattisesti.
  11. Lataa video YouTube-kanavalle klikkaamalla Lataa video.
  12. Katso ohjeet videon luomiseen kohdasta Videon luominen elementtikirjastossa (vaiheet 11–13).