Føj voiceover til en videokampagne

Voiceover i Google Ads giver annoncører en nem og gratis metode til at føje livagtig oplæsning af høj kvalitet til allerede oprettede videoer i Google Ads-aktivsamlingen.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du føjer voiceover til en videokampagne.

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Delt samling på sektionsmenuen.
  3. Klik på Aktivsamling.
  4. Klik på plusknappen og derefter på Video.
  5. Klik på Tilføj voiceover.
    • Vælg eventuelt at føje voiceover til en allerede oprettet video i aktivsamlingen. Vælg en video, klik på knappen øverst til højre, og klik derefter på Tilføj voiceover.
  6. Vælg kildevideo.
    • Vælg enten en kildevideo fra YouTube eller en af dem, der er oprettet i Google Ads.
    • Bemærk! Videoen må maksimalt have en varighed på 140 sekunder.
  7. Klik på Optimer video.
  8. Indtast den tekst, der skal læses op, i tekstfeltet "Voiceovermeddelelser". Du kan tilføje op til 5 voiceovers. Hver voiceovermeddelelse må indeholde op til 150 tegn. Klik på + Tilføj meddelelse for hver ny voiceovermeddelelse.
    • Angiv starttidspunktet for meddelelserne i videoen. Voiceovermeddelelser må ikke overlappe hinanden, så den næste voiceovermeddelelse starter ikke, før den aktuelle meddelelse er slut.
    • Flyt videolydstyrkebjælken til højre eller venstre for at ændre videolydstyrken. Videolydstyrken er som standard indstillet til 80 %.
      • Klik på videobilledet under "Valgt video" for at få en forhåndsvisning af videoen.
    • Vælg indtalingstype ved at klikke på knappen "Vælg indtalingstype" på rullemenuen. Der er 7 valgmuligheder på engelsk og 2 valgmuligheder på alle øvrige sprog.
      • Vælg voiceoversprog blandt de aktuelt understøttede sprog, heriblandt engelsk (USA), engelsk (Storbritannien), engelsk (Indien), engelsk (Australien), hindi, fransk, spansk, indonesisk, malaysisk, kinesisk (mandarin), filippinsk, koreansk og svensk.
    • Flyt videolydstyrkebjælken til højre eller venstre for at ændre voiceoverlydstyrken.
    • Klik på Indlæs forhåndsvisning for at få en forhåndsvisning af den genererede video med voiceover. Bemærk! Det tager nogle minutter at indlæse forhåndsvisningen.
  9. Klik på Opret video, når du er tilfreds med voiceovermeddelelsen.
  10. Angiv en titel på din video med voiceover. Hvis du ikke angiver en titel, navngives videoen automatisk.
  11. Klik på Upload video for at uploade videoen til en YouTube-kanal.
  12. Se Opret en video ved hjælp af aktivsamlingen (trin 11-13) for at fuldføre konfigurationen af din video.