Afegir una veu en off a una campanya de vídeo

La veu en off de Google Ads és una manera gratuïta i fàcil d'afegir una veu en off de text a parla d'alta qualitat i realista a la biblioteca de recursos de Google Ads per als anunciants amb vídeos existents.

Aquest article explica com podeu afegir una veu en off a una campanya de vídeo.

Instruccions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona d'eines Tools Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Biblioteca compartida.
  3. Feu clic a Biblioteca de recursos.
  4. Feu clic al botó de més i, tot seguit, a Vídeo.
  5. Feu clic a Afegeix veu en off.
    • Podeu triar si voleu afegir veu en off a un vídeo existent a la Biblioteca de recursos. Trieu un vídeo, feu clic al botó que hi ha a la part superior dreta i feu clic a Afegeix veu en off.
  6. Seleccioneu el vídeo original.
    • Teniu l'opció de triar un vídeo original de YouTube o dels vídeos creats a Google Ads.
    • Tingueu en compte que el vídeo pot durar fins a 140 segons.
  7. Feu clic a Millora el vídeo.
  8. Al quadre de text "Missatges de veu en off", introduïu la veu en off. Podeu afegir fins a cinc veus en off. Cada missatge de veu en off pot tenir fins a 150 caràcters. Per a cada veu en off nova, feu clic a + Afegeix un missatge.
    • Podeu definir les hores d'inici dels missatges al vídeo. Els missatges de veu en off no es poden superposar, de manera que la següent veu en off només començarà quan finalitzi l'actual.
    • Desplaceu-vos de dreta a esquerra a la barra de volum de vídeo per editar el volum del vídeo. De manera predeterminada, el volum del vídeo està establert al 80%.
      • Feu clic a la imatge del vídeo que hi ha a "Vídeo seleccionat" per previsualitzar-lo.
    • Per seleccionar el tipus de veu, feu clic al botó desplegable "Selecciona un tipus de veu". Podeu triar entre 7 opcions en anglès dels EUA i 2 opcions en tots els altres idiomes.
      • Podeu seleccionar l'idioma de la veu d'entre els idiomes que actualment s'admeten, que són, entre d'altres, l'anglès d'Austràlia, l'anglès dels EUA, l'anglès de l'Índia, l'anglès del Regne Unit, el coreà, l'espanyol, el filipí, el francès, l'hindi, l'indonesi, el malai, el mandarí i el suec.
    • Desplaceu-vos de dreta a esquerra a la barra de volum de vídeo per editar el volum de la veu en off.
    • Podeu previsualitzar el vídeo generat amb veu en off fent clic a Carrega la previsualització. Tingueu en compte que la previsualització tardarà uns quants minuts a carregar-se.
  9. Quan la veu en off i el missatge us satisfacin, feu clic a Crea el vídeo.
  10. Introduïu un títol per al vídeo amb veu en off. També generarem automàticament un nom per al vídeo.
  11. Feu clic a Penja el vídeo per penjar el vídeo a un canal de YouTube.
  12. Per completar la configuració del vídeo, consulteu l'article Crear un vídeo amb la biblioteca de recursos (passos de l'11 al 13).