Om YouTube-engagementer som konverteringer

Du kan nu spore og optimere visse hændelser på YouTube, f.eks. et kanalabonnement, som Google Ads-konverteringer. Når en Google Ads-konto er tilknyttet en YouTube-kanal, får din Google Ads-konto en ny konverteringshandling, som kan bruges til måling og optimering af YouTube-abonnementer. Udvid din målgruppe på YouTube-kanalen i videokampagner med handling ved at bruge konverteringshandlingen YouTube-abonnementer som mål.

Før du begynder

Før du kan konfigurere din videokampagne med handling til at spore abonnementer som konverteringer, skal din Google Ads-konto være tilknyttet den YouTube-kanal, du promoverer. Få flere oplysninger om produkttilknytning: Tilknyt YouTube-kanaler og Google Ads-konti.

Bemærk! Du kan bruge YouTube-abonnementer som en målemulighed eller som et konverteringsmål, der kan bydes på, i din videokampagne med handling. Hvis du bruger abonnementer som sekundær metric, finder du den i kolonnen "Alle konverteringer" som en af de målings-metrics, der er tilgængelige for dig. Hvis du bruger det som din primære optimerings-metric, finder du den i kolonnen "Konverteringer".

Fordele

Googles AI gør det muligt at vise annoncer for de mest relevante brugere, der sandsynligvis vil foretage en konvertering. Optimering til YouTube-abonnementer giver dig derfor mulighed for at vise annoncer for de brugere, der sandsynligvis vil abonnere på din YouTube-kanal.

• Sammenlignet med TrueView-videoannoncer, der kører ved hjælp af CPV-budstrategi, kan VAC være meget mere effektiv med opfølgende videoer og kanalengagement.
  • Du kan enten bruge budstrategien Maksimér antal konverteringer til at maksimere antallet af abonnementer for et givet forbrug, eller du kan bruge mål-CPA til at anskaffelse af abonnementer til en bestemt pris pr. abonnement.

Sådan optimerer du til abonnementer i din videokampagne med handling

Opret din kampagne

1. Konfigurer din VAC-kampagne som normalt ved at følge vejledningen i Opret en videokampagne.
  2. Når du vælger et konverteringsmål for kampagnen, skal du vælge Brug kampagnespecifikke målindstillinger og vælge konverteringsmålet "Engagement" for YouTube-kanalabonnementer.
    1. Hvis dit mål kun omfatter "YouTube-kanalabonnementer" som konverteringer, skal du klikke på Fortsæt.
    2. Hvis målet Engagementer omfatter andre konverteringer, skal du redigere målet i kampagnekonfigurationen ved at klikke på muligheden "YouTube-hostet".
    3. Når det er konfigureret korrekt, kan du i sektionen "Mål" se, at "Engagementer (hostet på YouTube)" under muligheden "Brug kampagnespecifikke målindstillinger" er angivet.
  3. Fortsæt oprettelsen af kampagnen som normalt.
Bemærk! Sørg for, at konverteringshandlingen for YouTube-kanalabonnementer er indstillet til "Primær" optimering for målet Engagementer.

Måling af resultater

De mest relevante metrics i Google Ads for at forstå effektiviteten af dit engagement er:

• Konverteringer: I dette tilfælde sker en konvertering, når en bruger klikker på eller ser din annonce og abonnerer på din YouTube-kanal inden for tilskrivningsperioden.
  • Opnåede visninger: Opnåede visninger måles, når en YouTube-seer efterfølgende ser videoer på din YouTube-kanal eller afspilningssider efter at have set din annonce. Der opnås visninger, uanset om den samme video eller en anden video er blevet set på din kanal.

Optimale løsninger

Sørg for at følge disse bedste fremgangsmåder for at sikre, at du implementerer abonnementer som dit engagementsmål i videokampagner med handling:

Vælg budstrategien til maksmering af antal konverteringer for de første 10 dage af kampagnen. Efter 10 dage kan du ændre det til mål-CPA og angive den ønskede pris pr. abonnement.
Sørg for at bruge målgruppesegmenter, der er relevante for indholdet på din kanal.
Brug annoncemateriale til video, der vil tiltrække nye seere til din kanal.
Brug webadressen til YouTube-kanalen eller webadressen til YouTube-playlisten som webadressen til din videokampagne med handling.

Ofte stillede spørgsmål

Udvid alle

Jeg kan se konverteringshandlingen for abonnementet på min Google Ads-konto. Betyder det, at de kampagner, som jeg kører fra kontoen, begynder at tilskrive abonnementskonverteringer?

Nej. Abonnementskonverteringer genereres kun fra YouTube-kanaler, der er knyttet til kontoen. Andre vigtige ting at huske på er bl.a.:
  • Denne konvertering kan kun bruges med videokampagner med handling.
  • Tilskrivningsrapporter er ikke tilgængelige.
  • Hvis der er knyttet flere YouTube-kanaler til den samme konto, tilskrives abonnementskonverteringer fra hver kanal til den pågældende konto, og kampagnerne kan optimeres til Abonnementer på alle de tilknyttede kanaler.

Er der nogen forskelle i, hvordan videokampagner med handling, der optimerer til abonnementer, vises?

• VAC-optimering til abonnementer vises på samme måde som andre videokampagner med handling. De væsentligste forskelle er, at VAC-optimering til abonnementer ikke vises på Google-videopartnere og ikke vises til YouTube-seere, der er logget ud. Årsagen er, at YouTube-seere, der er logget ind, er dem, der med størst sandsynlighed vil abonnere.
  • VAC-annoncer kan også vises med visse optimeringer af annonceformater for at generere flere abonnementer. Knappen med opfordring til handling (CTA, call to action) erstattes f.eks. med en abonner-knap.

Fra hvilken dato udfyldes data for abonnementskonverteringer?

Dataene er kun tilgængelige fra og med den 14. september 2022 eller den dato, hvor din YouTube-kanal blev tilknyttet din Google Ads-konto.
Hvad er forskellen mellem antallet af abonnementskonverteringer og antal abonnenter?
  • Både abonnementskonverteringer og opnåede abonnenter sporer abonnementer, der er tilskrevet din videoannonce, fra tilknyttede YouTube-kanaler. Tilskrivningslogikken er dog anderledes, og kampagnen kan kun optimeres til abonnementskonvertering og ikke til opnåede abonnenter.
  • Opnåede abonnenter bruger 7 dages tilskrivning af visningskonverteringer, mens konverteringer for abonnementer som standard bruger konverteringstilskrivning af videokampagner med handling: 30 dages klikkonverteringer og 3 dages konverteringer via engageret visning. I praksis er der ingen væsentlig forskel i antallet af de 2 kolonner.