Resoldre problemes relacionats amb les fluctuacions i els canvis en el rendiment de les campanyes d'aplicacions

Aquest article detalla les diferents causes de les fluctuacions i els canvis en les campanyes d'aplicacions, per què és possible que provoquin canvis en el rendiment de les campanyes al llarg del temps i la manera com podeu utilitzar les eines del compte de Google Ads per entendre què genera aquests canvis.

Recordeu: és normal que el rendiment de les campanyes canviï.

Abans de començar

Utilitzar les explicacions per identificar els motius dels canvis en el rendiment amb un sol clic

Les explicacions us proporcionen informació sobre canvis importants que es produeixen en el rendiment de les campanyes d'aplicacions i us ajuden a esbrinar ràpidament per què s'han produït. De manera predeterminada, trobareu explicacions que comparen l'interval de dates que heu seleccionat amb el període anterior de la mateixa durada.

1. Aneu a la pàgina de la campanya o dels grups d'anuncis.
  2. A la taula de dades, passeu el cursor per sobre dels valors de color blau que estiguin subratllats amb una línia de punts.
  3. Veureu com ha canviat aquest valor des de l'últim període.
  4. Feu clic a Mostra l'explicació per esbrinar què ha provocat aquest canvi.

El vostre compte de Google Ads

Avaluar el rendiment en funció de l'estratègia d'oferta i de l'objectiu d'optimització

Abans de treure conclusions sobre el rendiment de la campanya, és important que primer us plantegeu si la configuració que utilitzeu coincideix amb les mètriques que voleu assolir optimitzant la campanya. En cas contrari, us recomanem que configureu una campanya nova si voleu començar a optimitzar un objectiu diferent. Una campanya nova optimitzarà millor les ofertes i els anuncis per al públic que pugui assolir cada objectiu. Això us permetrà assegurar-vos que us centreu en les mètriques rellevants quan analitzeu el rendiment de la campanya i entendre què ha generat fluctuacions a Google Ads.

Per exemple, el cost per acció objectiu (CPA objectiu) us ajuda a obtenir el màxim nombre de conversions possible a un CPA objectiu igual o inferior al que hàgiu definit. A les campanyes que utilitzen el CPA objectiu, és possible que el cost per conversió i altres mètriques relacionades amb les conversions siguin millors indicadors del rendiment que el cost per clic i les impressions.

Deu motius habituals pels quals el rendiment fluctua

1. Canvis recents en la configuració del compte o de la campanya

Editar qualsevol opció de configuració del compte o de la campanya, com ara l'estratègia d'oferta, els ajustos d'oferta, les ofertes, el pressupost, les paraules clau, els públics, les dades demogràfiques i la programació d'anuncis, pot canviar el vostre rendiment.

Obteniu més informació sobre les fluctuacions en el rendiment de les campanyes d'aplicacions: canvis en la configuració del compte o de la campanya.

2. Configuració del seguiment de conversions i retard en la conversió

Si es produeix un descens sobtat dels pings globals d'una conversió que la campanya d'aplicacions optimitza, això pot provocar una disminució de la difusió i de la despesa a mesura que Google Ads s'optimitza a fi d'assolir l'acció de conversió que hàgiu definit.

Obteniu més informació sobre les fluctuacions en el rendiment de les campanyes d'aplicacions: configuració del seguiment de conversions i retard en la conversió.

3. Ofertes i objectius d'oferta

El vostre rendiment pot fluctuar si les ofertes, els límits d'oferta o els objectius d'oferta es defineixen sense tenir en compte l'historial de dades que Google Ads utilitzarà per difondre els anuncis.

Obteniu més informació sobre les fluctuacions en el rendiment de les campanyes d'aplicacions: ofertes i objectius d'oferta.

4. Configuració del pressupost

La vostra campanya pot tenir més probabilitats d'experimentar fluctuacions en el rendiment si el pressupost és limitat.

Obteniu més informació sobre les fluctuacions en el rendiment de les campanyes d'aplicacions: configuració del pressupost.

5. Poca cobertura i diversitat de les creativitats

Si publiqueu una campanya d'aplicacions, és important que us assegureu de tenir un conjunt divers de creativitats en tots els formats d'anunci.

Obteniu més informació sobre les fluctuacions en el rendiment de les campanyes d'aplicacions: poca cobertura i diversitat de les creativitats.

6. Configuració de la segmentació i superposicions

Si la campanya està orientada a un grup d'usuaris més reduït amb una configuració molt específica de públic, d'ubicació o d'idioma, també és més probable que tingui fluctuacions en el rendiment. És possible que el vostre compte tingui diverses campanyes o grups d'anuncis aptes per entrar en subhastes que se superposen a causa de la presència d'una segmentació similar.

Obteniu més informació sobre les Fluctuacions en el rendiment de les campanyes d'aplicacions: segmentació.

7. Estat en relació amb les polítiques i estat de revisió dels anuncis

Els canvis en l'estat de revisió dels anuncis o de les paraules clau poden afectar el vostre rendiment.

Obteniu més informació sobre les fluctuacions en el rendiment de les campanyes d'aplicacions: estat en relació amb les polítiques i estat de revisió.

8. Estat de l'aplicació

L'estat de la vostra aplicació a Google Play o a l'App Store d'Apple pot limitar o impedir que les vostres campanyes d'aplicacions difonguin anuncis.

Obteniu més informació sobre les fluctuacions en el rendiment de les campanyes d'aplicacions: estat de l'aplicació.

9. Altres problemes del compte

Els problemes amb els pagaments, les transferències de la facturació o altres problemes al nivell de compte poden afectar el rendiment del compte i de les campanyes.

Obteniu més informació sobre les Fluctuacions en el rendiment de les campanyes d'aplicacions: problemes amb el compte.

10. Dinàmica de les subhastes

Les tries d'altres anunciants que participen en les mateixes subhastes poden afectar el rendiment de la vostra campanya.

Obteniu més informació sobre les fluctuacions en el rendiment de les campanyes d'aplicacions: dinàmica de les subhastes.