Schommelingen in de prestaties van Shopping-campagnes: budgetinstellingen

De kans is groter dat de prestaties van uw campagne fluctueren als het budget beperkt is. Dit komt omdat Google Ads ervoor zorgt dat uw campagnes de dagelijkse en maandelijkse bestedingslimieten niet overschrijden. Als gevolg kunnen de uitgaven en weergave afnemen wanneer u deze limieten nadert.

Wat u kunt doen

Als de status van uw campagne aangeeft dat deze wordt beperkt door het budget, bekijkt u het budgetrapport voor meer inzicht in de campagne-uitgaven ten opzichte van het gemiddelde dagbudget en hoe de prestaties en bestedingslimieten hierdoor zijn beïnvloed.

U kunt uw budget verhogen zodat uw campagne voldoende budget heeft om de hele dag te lopen.

Heeft u iets anders nodig?

Bekijk andere veelvoorkomende redenen waarom de prestaties van uw campagne fluctueren.