Udsving i Shopping-kampagners effektivitet: Budgetindstillinger

Der kan være større sandsynlighed for, at din kampagne har udsving i effektiviteten, når budgettet er begrænset. Det skyldes, at vi bestræber os på at sikre, at den daglige og månedlige forbrugsgrænse for dine kampagner ikke overskrides i Google Ads, og det kan medføre reduceret forbrug og annoncevisning, når grænserne er tæt på at være nået.

Det kan du gøre

Hvis din kampagnes status angiver, at den er begrænset af budgettet, skal du tjekke budgetrapporten for at få en bedre forståelse af din kampagnes forbrug i forhold til det gennemsnitlige daglige budget, og hvordan dette har påvirket dine resultater og dine forbrugsgrænser.

Du kan overveje at forhøje budgettet for din kampagne for at sikre dig, at det er tilstrækkeligt stort til, at der kan blive vist annoncer hele dagen.

Har du brug for noget andet?

Tjek andre almindelige årsager til, at der er udsving i din kampagnes effektivitet.