Udsving i effektiviteten for Shopping-kampagner: Ændringer i produktattributter

Tjek, om dine mest solgte produkter ikke er blevet ændret via Merchant Center-feedattributter, hvilket ville betyde, at de blev ekskluderet fra kampagnen.

Når du ændrer attributværdier i Merchant Center, skal du altid tage højde for produktgruppemålretning. Hvis du redigerer id, titler, beskrivelser og/eller unikke produkt-id'er, kan det også medføre udsving i effektiviteten.

Eksempler

• Din produktgruppe er målrette mod alle produkter med brandet "Google", men i Merchant Center-feedet er brandattributten ændret fra “Google” til et andet brandnavn.
  • Dit produkt er ikke på lager i øjeblikket, eller det er blevet afvist, hvilket forhindrer, at det bliver vist

Hvad du kan gøre

Tjek, om der er ændringer i dine mest solgte produkter.

1. I Google Ads skal du gå til fanen "Rapporter", vælge Foruddefinerede rapporter (dimensioner) og vælge Shopping – vare-id.
  2. Her kan du filtrere efter antal klik og yderligere filtre, hvis du er bekymret for en bestemt kampagne eller annoncegruppe.
  3. Når du har fundet ud af, hvilket produkt der er det mest solgte, kan du tjekke produktet under fanen "Produkter" i Merchant Center ved at filtrere efter Vare-id
  4. Tjek status for disse produkter i Merchant Center

Din Merchant Center-konto

Har du brug for noget andet?

Tjek andre almindelige årsager til, at der er udsving i din kampagnes effektivitet.