Ställa in konverteringsspårning på din webbplats

3. Kontrollera din Google-tagg

Om du vill kontrollera att Google-taggen är installerad och spårar konverteringar korrekt eller om du misstänker ett problem med taggen:

Obs! Anvisningarna nedan är en del av den nya Google Ads-användarupplevelsen. Om du vill använda den tidigare designen klickar du på ikonen Utseende och väljer Använd tidigare design. Om du fortfarande använder den tidigare versionen av Google Ads kan du titta på snabbguiden eller använda sökfältet i navigeringspanelen högst upp i Google Ads för att hitta sidan du söker.
  1. Klicka på ikonen Mål Goals Icon i ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på rullgardinsmenyn Konverteringar i avsnittsmenyn.
  3. Klicka på Sammanfattning.
  4. Leta reda på konverteringsåtgärden i kolumnen Namn i tabellen med konverteringsåtgärder och titta i kolumnen Status på samma rad.

Felsökning

Om du har problem med konverteringstaggens status kan du läsa mer i Felsöka statusen på konverteringsspårningen.

Om du har problem med konverteringstaggen: