Feilsøking av produktfeeder for Discovery- og Demand Gen-kampanjer

Feeden har ikke nok kvalifiserte produkter

Du ser denne meldingen hvis du har færre enn 5 kvalifiserte produkter i Google Merchant Center-feeden. Dette kan ha flere årsaker, blant annet disse:

Slik løser du problemet

• Hvis du har færre enn 5 produkter i Google Merchant Center-feeden, kan du legge til flere produkter i Merchant Center-kontoen. Vi anbefaler at du tar med minst 50 produkter for å oppnå så gode resultater som mulig.
    • Hvis du bruker produktgrupper, må du sjekke at mer enn 4 produkter er tillatt i innstillingene for produktfilteret. Du kan se hvor mange produkter du har i produktgruppene, ved å gå til Produktgrupper-fanen og sjekke antallet godkjente produkter.
  • Hvis du har minst 5 produkter, men produktene ikke er kvalifisert for visning, følger du fremgangsmåten for å løse problemer med produkter som ikke er godkjent, i kampanjen.
    • Hvis du vil se om produktene dine er kvalifisert for visning, klikker du på Produkter-fanen og ser på Problemer-kolonnen. Følg veiledningen i delen om produkttilstand for å sikre at produktene dine kan vises i Discovery- og Demand Gen-kampanjer.
    • Hvis du bruker produktfiltre, må du sørge for at du har nok kvalifiserte produkter i produktgruppene. Du kan se antallet kvalifiserte produkter ved å gå til Annonsegrupper-fanen og klikke på produktgrupper. Der ser du det totale antallet godkjente produkter samt produkter som ikke er kvalifisert.

Løs problemer med produkter som ikke er godkjent, i kampanjene dine

Hvis produktannonsene dine er i strid med retningslinjene for Shopping-annonser, finner du bruddet på retningslinjene i Google Merchant Center-kontoen din. Finn ut hvordan du korrigerer brudd på retningslinjene for Shopping-annonser.

Hvis produktannonsene dine ikke overholder kravene i retningslinjene for Discovery- og Demand Gen-kampanjer, ser du meldingene nedenfor om brudd på retningslinjene på Produkter-fanen i Google Ads-kontoen din:

• Attributtverdien for [image link] er ugyldig: Produktbildet bryter med kravene i retningslinjene for produktfeeder.
  • Attributtverdien for [title] er ugyldig: Produkttittelen bryter kravene i retningslinjene for produktfeeder.

Gjør deg kjent med kravene i retningslinjene for produktfeeder for Discovery- og Demand Gen-kampanjer for å løse disse problemene. Hvis du mener at produktannonsene dine ikke bryter noen av retningslinjene ovenfor, kan du anke avgjørelsen fra Google Merchant Center-kontoen din.

Følg denne fremgangsmåten for å sende inn en anke:

1. Klikk på Produkter-fanen i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Se produktet i Merchant Center i «Problemer»-kolonnen.
  3. Rull nedover til Varestatus-kortet i Google Merchant Center-kontoen din, og klikk på Be om en gjennomgang.
  4. Oppgi en gyldig årsak til gjennomgangen, og klikk på Be om en gjennomgang.

Merk: I løpet av evalueringsperioden endres Be om en gjennomgang-knappen til Venter. Hvis anken blir avvist, vises ankeknappen igjen, men du ser en feilmelding hvis du klikker på knappen.

Unngå at Merchant Center-kontoene dine blir suspendert

Denne anbefalingen blir vist hvis du har én eller flere Google Merchant Center-kontoer som står i fare for å bli sperret på grunn av lav datakvalitet eller brudd på retningslinjene. Du risikerer at annonsene dine ikke blir vist før du har rettet opp i datakvaliteten eller bruddene på retningslinjene. Gå til Diagnostikk-siden i Merchant Center-kontoen din for å gjennomgå og løse problemene i kontoen din.

Løs problemene som medfører suspensjon av Merchant Center-kontoene

Hvis én eller flere av Google Merchant Center-kontoene dine er sperret på grunn av problemer med datakvaliteten eller brudd på retningslinjene, går du til Diagnostikk-siden i Google Merchant Center-kontoen din for å gjennomgå og løse problemene i kontoen din.