Sådan løser du problemet: Dubleret tilbud med samme værdi for 'køretøjets stelnummer'

Sørg for, at der kun findes ét tilbud for hver værdi for 'køretøjets stelnummer' på et sprog og i et land

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Når flere tilbud med samme værdi for attributten 'køretøjets stelnummer' [vin] for et land og sprog uploades i dit produktfeed, oprettes der en dublet af tilbuddet. En dublet af et tilbud kan medføre visningsproblemer og tab af eksponeringer på din Merchant Center-konto. Hvis tilbuddene "us/en/123" og "us/en/124" bruger samme værdi for attributten 'køretøjets stelnummer' [vin], oprettes der en dublet af tilbuddet.

Du løser dette problem ved at sikre, at der kun findes ét tilbud for hver attribut for 'køretøjets stelnummer' [vin] på et bestemt sprog og i et bestemt land ved at ændre eller slette de dublerede tilbud.

Hvis du opretter flere tilbud på den samme bil (ved hjælp af den samme værdi for 'køretøjets stelnummer'), der vises i forskellige lokale butikker, kan det også skabe dublerede tilbud. Hvis dette sker, skal du fjerne de dublerede tilbud og bruge attributten 'muligheder for ordreopfyldelse ved køb af køretøj' [vehicle_fulfillment] til at angive flere butikskoder for det samme tilbud.

Vejledning

Trin 1: Se de berørte produkter

1. Log ind på din Merchant Center-konto.
  2. Vælg Produkter i navigationsmenuen, og klik på Diagnostik.
  3. Klik på fanen Vareproblemer for at se de aktuelle problemer, der påvirker dine produkter.
  4. Klik på filterikonet Download for at filtrere efter destination, og vælg Køretøjsannoncer.

Sådan downloader du en liste (.csv) over alle berørte produkter for alle aktuelle problemer:

• Klik på downloadknappen Download ud for filterknappen Download, under grafen og over listen over problemer.

Sådan downloader du en liste (.csv) over alle berørte produkter for et specifikt problem:

• Find problemet i kolonnen "Problem", og klik derefter på downloadknappen Download for enden af rækken.

Sådan får du vist en liste over op til 50 produkter med dette specifikke problem:

• Find problemet i kolonnen "Problem", og klik derefter på Vis eksempler i kolonnen "Berørte varer".

Trin 2: Slet dublerede tilbud

1. Filtrér den downloadede rapport, så du kun ser produkter med:
    "Problemtitel" = Dubleret tilbud med samme værdi for 'køretøjets stelnummer'
  2. Søg efter disse produkter i dine produktdata (ved hjælp af id'et). Sørg for, at tilbuddene har forskellige værdier for attributten 'køretøjets stelnummer' [vin].
  3. Fjern alle dublerede tilbud med de samme værdier for attributten 'køretøjets stelnummer' [vin] på et bestemt sprog og i et bestemt land.

Trin 3: Genindsend dine produktdata

1. Når du har opdateret dine produktdata, skal du indsende dem igen ved hjælp af en af disse metoder:
  2. Tjek derefter, at du har løst problemet, ved at kontrollere, at det ikke længere er angivet på siden Diagnostik.

Husk! Der kan gå et stykke tid, før din ændring kan ses på siden Diagnostik.