Improve with Search automation

Hakumainosautomaation opas

Hakumainosten automaatiotuotteita yhdistelemällä voit luoda mainoksia, jotka mukautuvat näyttämään entistä osuvampia viestejä aiempaa useammille ihmisille ja auttavat saavuttamaan ROI-tavoitteesi. Koneoppimisen avulla Google voi asettaa juuri oikeat hintatarjoukset, tavoittaa oikeat haut ja luoda kuluttajille mahdollisimman osuvia mainoksia. Tämän ansiosta mainostajat, jotka käyttävät kampanjoissaan responsiivisia hakumainoksia, laajaa vastaavuutta ja Smart Biddingia, saavat keskimäärin 20 % enemmän konversioita samalla toimintakohtaisella hinnalla kuin mainostajat, jotka eivät käytä laajaa vastaavuutta ja Smart Biddingia (Lähde: Googlen maailmanlaajuinen sisäinen data, 10.–19.7.2021).

Hakuautomaation ansiosta voit näyttää mahdollisimman osuvia mainoksia kaikille käyttäjille ja juuri oikealla hinnalla.

Animaatio, jossa kuvataan, miten Haun automaatio toimii.

Lisäarvoa vähällä vaivalla

Kuluttajien haluamat asiat sekä tavat, joilla he tekevät niihin liittyviä hakuja, muuttuvat jatkuvasti. Tämän vuoksi sinun on entistä haastavampaa ennakoida jokaista mahdollista yrityksesi kannalta osuvaa hakua. Yhdistämällä laajan vastaavuuden sekä Smart Biddingin voit käyttää huutokaupan aikaisia signaaleja asettaaksesi oikean hintatarjouksen kullekin hakulausekkeelle. Näin sinun ei tarvitse ennakoida ja käsitellä erikseen jokaista mahdollista hakua.

Esimerkki: Oletetaan, että sinulla on italialainen ravintola Tampereella. Laajan vastaavuuden avulla voit tavoittaa monia yrityksestäsi kiinnostuneita ihmisiä, kuten vaikkapa lähistöllä olevan pariskunnan, joka hakee puhelimellaan "paikkoja, joissa syödä tänä iltana", tai perheen, joka etsii "perheystävällisiä ravintoloita Tampereella", tai matkailijan, joka hotellissaan tekee kannettavalla tietokoneellaan haun "parhaat pizzat Hervannassa". Vaikka kaikki nämä käyttäjät voisivat käydä ravintolassasi, optimaalinen hintatarjous käyttäjien tavoittamiseksi vaihtelee. Yksittäisten avainsanojen hintatarjousten muokkaaminen manuaalisesti on erittäin vaikeaa ja saattaa aiheuttaa konversion menettämisen.

Pidemmällä tähtäimellä olisi epäkäytännöllistä luoda tuhansia mainosaineistoja jokaista mahdollista laajan vastaavuuden hakua varten. Mainosautomaatio toimii hyvin laajan vastaavuuden kanssa, koska järjestelmä tarvitsee joustavuutta sopivien mainosmuunnelmien optimointiin jokaista hakukyselyä varten. Kun lisäät responsiiviseen hakumainokseen useita otsikoita ja kuvauksia, Google Ads oppii automaattisesti, mitkä yhdistelmät tuottavat parhaat tulokset laajan vastaavuuden tuottamassa kaikessa liikenteessä.

Tapaustutkimus

tails.com otti käyttöön automaation, minkä ansiosta sen geneeristen kampanjoiden rekisteröitymisten määrä kasvoi 182 % ja klikkausten määrä 258 %. Katso, miten automaatioon perustuva lähestymistapa Hakumainosten käyttöön yhdessä laajan vastaavuuden, Smart Biddingin ja responsiivisten hakumainosten kanssa on auttanut brändiä pitämään itsensä relevanttina ja tavoittamaan uusia asiakkaita Saksassa.

Smart Biddingin kuvake.

Hintatarjousten optimointi Smart Biddingin avulla

Smart Bidding arvioi miljardeja signaalien yhdistelmiä ja asettaa oikean hintatarjouksen jokaiselle hakulausekkeelle ja huutokaupalle sijoitetun pääoman tuottoprosentin tavoitteidesi perusteella. Arvoon perustuvat hintatarjousstrategiat, kuten Konversioarvon maksimointi, voivat auttaa sinua tavoittamaan asiakkaat, jotka ovat yrityksellesi kaikkein tärkeimpiä (ja jotka tuottavat eniten rahallista arvoa). Lue, miten voit Smart Biddingin avulla tavoittaa oikean henkilön oikeaan hintaan optimoimalla hintatarjouksesi reaaliaikaisesti.

ALOITA NYT

Laajan vastaavuuden kuvake.

Tavoita oikeat asiakkaat laajan vastaavuuden avulla

Laaja vastaavuus hyödyntää koneoppimista tavoittavuuden laajentamiseksi yli tarkan vastaavuuden ja lausekevastaavuuden tunnistamalla aiheeseen liittyvät kyselyt, jotta voit tavoittaa enemmän asiakkaita ja parantaa tuloksia. Laaja vastaavuus toimii parhaiten Smart Biddingin kanssa, sillä sen avulla voit tehdä hintatarjouksia vain sellaisten hakujen yhteydessä, joiden odotetaan tuottavan tuloksia. Katso, miten laaja vastaavuus voi auttaa sinua pysymään markkinatrendien mukana ja muuttamaan kysyntää nopeasti tavoittamalla kaikki yritykseesi liittyvät haut.

ALOITA NYT

Responsiivisten hakumainosten kuvake.

Aktivoi käyttäjiä responsiivisilla hakumainoksilla

Luo mainoksia, jotka mukautuvat automaattisesti, jotta asiakkaillesi voidaan näyttää entistä osuvampia viestejä. Responsiivisten hakumainosten vahvuus antaa sinulle palautetta, jonka avulla voit keskittyä välittämään asiakkaillesi juuri oikeita viestejä. Lue, miten voit käyttää useita otsikoita ja kuvauksia mainosten automaattiseen luomiseen ja näyttämiseen jokaiselle kyselylle huutokaupan aikaisten signaalien perusteella.

ALOITA NYT

Vinkki

Sisäisten ohjausominaisuuksien avulla voit käyttää tiettyjä mainosaineistoja, avainsanaosumia ja hintatarjousstrategioita juuri oikein. Voit käyttää useita strategioita, kuten kiinnittäviä ja negatiivisia avainsanoja, sen varmistamiseen, että automaattisten kampanjoiden tietyt vaatimukset täyttyvät. Lue lisää Hakumainosten automaation ohjauksesta.