Din vejledning i AI-baserede søgeannoncer

Hvis du kombinerer AI-baserede produkter for søgeannoncer, kan du oprette annoncer, der tilpasser sig for at vise mere relevante budskaber til flere personer og samtidig nå dine mål for investeringsafkast. Google bruger AI til at angive høje bud, nå de rigtige søgninger og oprette den mest relevante annonce til forbrugerne. Annoncører, som øger annoncekvaliteten for deres responsive søgeannoncer (fra "Dårlig" til "Fremragende"), opnår i gennemsnit 12 % flere konverteringer (kilde: Interne Google-data, 28/02/2023 til 01/03/2023) ).

AI-baserede søgeannoncer giver dig mulighed for at vise den mest relevante annonce for hver brugersøgning til den rigtige pris.

En animation, der viser, hvordan automatisering af søgeannoncer fungerer.

Få mere for mindre

Det, kunderne søger efter, og måden, de søger efter det på, ændrer sig hele tiden. Det gør det sværere for dig at forudse alle de mange forskellige søgninger, der er relevante for din virksomhed. Hvis du kombinerer bredt match med Smart Bidding, kan du bruge signaler på auktionstidspunktet til at angive det helt rigtige bud for hver forespørgsel. Det mindsker behovet for at forudse og administrere hver enkelt potentiel søgning.

Eksempel: Lad os sige, at du leder en italiensk restaurant i San Francisco. Bredt match kan hjælpe dig med at finde en række forskellige interesserede personer – fra et par, der søger på "steder at spise i aften" på deres telefoner i nærheden, og en familie, der søger på "familievenlige restauranter i SF", til en rejsende, der søger på "bedste risotto i North Beach" på sin bærbare computer på hotelværelset. Alle disse brugere kunne principielt besøge din restaurant, men det optimale bud for at nå ud til dem vil være forskelligt. Det er ekstremt vanskeligt at justere buddet på individuelle søgeord manuelt for hver enkelt bruger, og det vil medføre, at du går glip af konverteringer.

Hvis vi går et skridt videre med dette, ville det ikke være praktisk muligt at oprette de tusindvis af varianter af annoncematerialet for hver eneste mulige søgning, som bredt match kan levere. Kreativ brug af Googles AI fungerer sammen med bredt match, fordi systemet har brug for fleksibilitet til at optimere den rigtige variant af annoncematerialet til hver enkelt søgeforespørgsel. Hvis du angiver flere overskrifter og beskrivelser i en responsiv søgeannonce, kan Google Ads lære, hvilke kombinationer der er mest effektive på tværs af al den trafik, som leveres af bredt match.

Casestudie

Ved at indføre AI-baserede søgeannoncer kunne tails.com øge antallet af tilmeldinger med deres generelle kampagner med 182 % og antallet af klik med 258 %. Se, hvordan en automatiseringsorienteret tilgang, hvor søgeannoncer bruges med en kombination af bredt match, Smart Bidding og responsive søgeannoncer har hjulpet brandet med at blive ved med at være relevant og få kontakt til nye kunder i Tyskland.

Et ikon for Smart Bidding.

Optimer bud med Smart Bidding

Smart Bidding evaluerer millioner af kombinationer af signaler for at angive det rigtige bud for hver enkelt søgeforespørgsel og auktion baseret på dine mål for investeringsafkast. Værdibaserede budstrategier som Maksimér konverteringsværdi kan i særlig grad hjælpe dig med at indfange de kunder, som betyder mest (og genererer størst pengemæssig værdi) for din virksomhed. Få flere oplysninger om, hvordan Smart Bidding kan hjælpe dig med at nå ud til den rigtige person til den rigtige pris ved at optimere dine bud i realtid.

START NU

Et ikon for bredt match.

Nå ud til de rette kunder med bredt match

Bredt match bruger effektivt Googles AI til at udvide rækkevidden ud over eksakt match og sætningsmatch ved at identificere relaterede forespørgsler for at nå ud til flere kunder og øge effektiviteten. Bredt match fungerer bedst sammen med Smart Bidding, fordi det sikrer, at du kun byder på søgninger, der forventes at være effektive for dig. Få flere oplysninger om, hvordan bredt match kan hjælpe dig med at have styr på markedstendenser og hurtigt skiftende efterspørgsel ved nå ud til alle søgninger, der er relevante for din virksomhed.

START NU

Et ikon for responsive søgeannoncer.

Øg engagementet med responsive søgeannoncer

Opret annoncer, der tilpasses, så kunderne får vist mere relevante budskaber. Annoncekvalitet for responsive søgeannoncer giver dig feedback, så du kan fokusere på at sende det rigtige budskab til dine kunder. Få flere oplysninger om, hvordan du bruger flere overskrifter og beskrivelser til at opbygge og vise relevante annoncer for hver søgeforespørgsel baseret på signaler på auktionstidspunktet.

START NU

Tip!

Du kan bruge indbyggede styringsfunktioner til at holde styr på specifikke annoncematerialer, søgeordsmatchning og budstrategier. Du kan bruge flere strategier, som f.eks. fastgørelse og negative søgeord, til at sikre, at du opfylder specifikke krav i kampagner, der bruger Googles AI. Du kan få flere oplysninger i Sådan styrer du AI-baserede søgeannoncer.