Om Web to App Connect

Aktivér YouTube-undertekster for at få vist undertekster på dit modersmål. Vælg ikonet for indstillinger Billede af ikonet for YouTube-indstillinger nederst i videoafspilleren, vælg "Undertekster", og vælg derefter sprog.

Skab en strømlinet web-til-app-rejse, og øg effektiviteten af dine kampagner, så du kan nå ud til nye kunder ved at bruge den integrerede centrale hub i Web to App Connect. Web to App Connect kan hjælpe dig med at bruge dybe links, så klik på dine annoncer fører direkte til den rigtige side i din mobilapp. Der kan dine kunder nemt fuldføre deres tilsigtede handlinger. Web to App Connect giver dig også mulighed for at måle deres efterfølgende konverteringshandlinger i appen, f.eks. køb, tilmeldinger og læg i kurv, så du kan spore og optimere din kampagneeffektivitet og få anbefalinger – alt sammen direkte fra Web to App Connect.

Hvorfor er det vigtigt at levere den bedst mulige web-til-app-oplevelse?

• 83 % af de amerikanske forhandlere er enige i, at appkunder typisk foretager flere køb sammenlignet med kunder uden apps.*
  • 73 % af forbrugerne siger, at det er vigtigt for dem at se, at brands prioriterer en fantastisk appoplevelse for deres service.**
  • 62 % af forbrugerne siger, at bekvemmelighed er den største fordel ved at bruge apps i stedet for websites.**

*Google/Ipsos, USA, marts 2023
**Google/Storyline-strategier, USA, februar 2022 i forhold til februar 2022

Fordele ved at bruge Web to App Connect-grænsefladen

• Skaber bedre oplevelser for dine brugere ved hjælp af problemfri web til app-integration
    • Mobilbrugere, der har installeret din app, dirigeres direkte til den relevante side i din mobilapp via dybe links.
    • Mobilbrugere, der ikke har din app, dirigeres til dit mobilwebsite som normalt.
  • Leverer i gennemsnit dobbelt så høje konverteringsrater for annonceklik,** der lander i din app, sammenlignet med dit mobilwebsite
    • Det skaber bedre brugeroplevelser med indbyggede appfunktioner (f.eks. gemte brugeroplysninger eller push-notifikationer).
    • Det optimerer kampagneeffektiviteten for at holde dine værdifulde appbrugere engagerede og generere flere konverteringer.

**Google-data, globale afdelinger, februar 2022.

Vigtigste funktioner og udstyr

• Brug af dybe links: Brug dybe links til at sende brugere af mobilenheder direkte til relevante sider i din app i stedet for på dit website. Personer, der klikker på dine annoncer, kan gå direkte til de appsider, du angiver.
  • Konverteringssporing: Mål, hvad der sker, når en bruger har klikket på dine annoncer og lander i din app, f.eks. om de har købt et produkt, oprettet en konto, ringet til din virksomhed eller abonneret på dit nyhedsbrev. Når en bruger fuldfører en handling, som du har defineret som værdifuld, kaldes disse brugerhandlinger konverteringer.
  • Budgivning: Vælg de konverteringshandlinger i appen, som du vil optimere til med dine webkampagner. Du kan forbedre din annoncekampagnes effektivitet ved at bruge Smart Bidding, som automatisk genererer større effektivitet for dine forretningsmål, f.eks. maksimering af antallet af konverteringer eller konverteringsværdien.

Infografik, der forklarer, hvad Web to App Connect kan bruges til.

Kom godt i gang

Brug den dedikerede Web to App Connect-grænseflade i Google Ads til at hjælpe dig i gang med implementeringen af Web to App Connect.

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Få adgang til Web to App Connect

1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Planlægning i sektionsmenuen.
  3. Klik på Center for appannoncer. Dette fører dig til Web to App Connect-grænsefladen.

Forbind web til app

1. I Web to App Connect skal du konfigurere konverteringssporing ved at følge hver enkelt meddelelse i konverteringssporingsmenuen (herunder konfigurere Smart Bidding, som er påkrævet for Web to App Connect).
  2. Konfigurer brug af dybe links i Web to App Connect-annonceringshub ved at følge hver enkelt meddelelse i menuen for brug af dybe links.

Effektivitetsoversigt

Effektivitetsoversigten indeholder følgende data:

• Konverteringsrate i appen: Denne viser, hvor ofte, i gennemsnit, et annonceklik, der fører til din app, fører til en konvertering. Det er "konverteringer i appen" divideret med antallet af interaktioner med din annonce, der lander i din app.
    • Bemærk! Appinstallationer og konverteringshandlinger i forbindelse med første åbning er ikke inkluderet som "konverteringer i appen".
  • Webkonverteringsrate: Denne viser, hvor ofte, i gennemsnit, et annonceklik, der fører til dit website, fører til en konvertering. Det er "webkonverteringer" divideret med antallet af interaktioner med annoncen, der lander på dit website.
  • Alle mistede konverteringer: Denne viser den samlede potentielle effektivitetsstigning, du får vedrørende yderligere konverteringer i appen ved at implementere dine webadresser uden brug af dybe links som applinks og universelle links. Brug disse som et mål for din mistede mulighed. Implementer dybe links for bedre at registrere disse konverteringer.
  • Dækning af dybe links: Denne måler den andel af dit nuværende mobilforbrug, der strømmer gennem dybe links og ind i dine apps. Jo højere dækningen af dybe links er, jo flere brugere omdirigeres til din mobilapp, hvilket giver en meget bedre brugeroplevelse og et større investeringsafkast sammenlignet med udelukkende at være afhængig af dit mobilwebsite.
  • Budgivningsdækning for app: Denne metric måler den andel af dit nuværende mobilforbrug, der er knyttet til kampagner, der byder på konverteringer i appen. Jo højere din budgivningsdækning for appen er, desto større er muligheden for at konvertere med værdifulde konverteringshandlinger i appen, så du kan optimere kampagneeffektiviteten for at maksimere antallet af konverteringer eller konverteringsværdien.

Brug rullemenuen til venstre for at angive den valgte varighed for dataene.

Konfiguration af konverteringssporing og budgivning

Få en vejledning i, hvordan du importerer dine konverteringer i appen i Google Ads, og hvordan du konfigurerer Smart Bidding, så din kampagne maksimerer antallet af konverteringer og konverteringsværdien. Konfiguration af konverteringssporing og Smart Bidding er nøglen til at sikre effektiv effektivitetssporing. Det hjælper dig også med at optimere din kampagne til at registrere de mest værdifulde konverteringshandlinger i appen.

Konfiguration af brug af dybe links

Denne konfiguration hjælper dig med at identificere muligheder for dybe links, løse problemer med brudte dybe links og bruge dine dybe links til både Android og iOS for at få den bedste dækning.

Se videoen nedenfor om konfiguration af konverteringssporing, budgivning og brug af dybe links.

Aktivér YouTube-undertekster for at få vist undertekster på dit modersmål. Vælg ikonet for indstillinger Billede af ikonet for YouTube-indstillinger nederst i videoafspilleren, vælg "Undertekster", og vælg derefter sprog.

Bemærk! "Konverteringer i appen" og "webkonverteringer" omfatter værdifuld kundeaktivitet, der sker i henholdsvis din app eller på dit website. Det kan f.eks. være køb, tilmeldinger til nyhedsbreve, abonnementer og meget mere.