Laitepohjainen konversiomittaus

Googlen laitepohjainen konversiomittaus parantaa iOS-sovelluskampanjoidesi havaittavissa olevien konversioiden määrää ja pitää käyttäjien henkilökohtaisen datan yksityisenä. Tämä artikkeli sisältää yleiskatsauksen ratkaisun toiminnasta sekä tietoja sen käyttöön liittyvistä vaatimuksista ja toteutuksesta.

Hyödyt

• Paranneltu konversioiden havaittavuus tarkentaa konversiomallinnusta ja raportointia iOS-sovelluskampanjoissa.
  • Käyttäjien tunnistetiedot pysyvät heidän laitteillaan.
Huom. Laitepohjaisen konversiomittauksen avulla voidaan varmistaa, että sovelluksestasi peräisin oleva käyttäjä- tai laitedata linkitetään kolmannen osapuolen dataan ainoastaan käyttäjän laitteella eikä sitä lähetetä laitteesta muualle niin, että kyseinen käyttäjä tai laite on tunnistettavissa.

Näin se toimii

Laitepohjaisen konversiomittauksen avulla voit mitata iOS-sovelluskampanjoistasi peräisin olevia sovellusasennuksia ja sovelluksensisäisiä tapahtumia pitäen kuitenkin käyttäjädatan yksityisenä. Laitepohjainen attribuutio yhdistää käyttäjän tämän antamaan sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon, joka on kerätty esimerkiksi sovellukseen kirjautumisen yhteydessä Google Analytics for Firebasen (GA4F) avulla. Laitepohjaisen konversiomittauksen avulla voimme suojata käyttäjädataa ja varmistaa, että yksilöiviä käyttäjätietoja ei lähetetä laitteen ulkopuolelle tunnistettavalla tavalla.

Vaatimukset

Tämä ominaisuus on käytettävissä vain Google Analytics for Firebase SDK:n kautta. Jotta voit käyttää laitepohjaista konversiomittausta, toimi seuraavasti:

• Integroi Google Analytics for Firebase (GA4F) SDK (versio 9.0.0 tai uudempi sähköpostiosoitteita varten, versio 10.13.0 tai uudempi puhelinnumeroita varten) ja linkitä Google Analytics 4 ‐tilisi Google Ads ‐tiliisi.
  • Varmista, että sovelluksesi toimii iOS 11:ssä tai sitä uudemmassa versiossa.
  • Luo sovelluksen kirjautumiskokemus, jossa kerätään käyttäjien antamat sähköpostiosoitteet tai puhelinnumerot.

Käyttöönotto