Google Adsin ‑tulosten vaihtelut: Budjettiasetukset

Kampanjan tulokset voivat todennäköisemmin vaihdella silloin, jos budjetti on rajallinen. Tämä johtuu siitä, että Google Ads pyrkii varmistamaan, että kampanjasi eivät ylitä päivittäistä ja kuukausittaista käyttörajaansa, mikä voi johtaa kulujen ja mainosten näkymisen vähenemiseen käyttörajaa lähestyttäessä.

Miten kannattaa toimia?

Jos kampanjasi tila osoittaa, että kampanjalla on rajallinen budjetti, tarkista budjettiraportista kampanjasi kulutus suhteessa sen keskimääräiseen päiväbudjettiin ja miten se on vaikuttanut kampanjan tuloksiin ja käyttörajoihin.

Harkitse budjetin korottamista, jotta kampanjallasi on riittävästi budjettia koko päivän ajan.

Tarvitsetko jotain muuta?

Tutustu muihin yleisiin syihin, joiden vuoksi kampanjan tulokset vaihtelevat.