Om resultatrapportering

Resultatrapportering fremhæver og forklarer den værdi og de resultater, som dine kampagner leverer for de mål, der er oprettet på din konto. I denne artikel får du en oversigt over kolonnerne "Resultater", "Resultatværdi" og "Konverteringsmål" i din kampagnes statistiktabel

I denne artikel kan du læse om følgende:

Kolonner for resultatrapportering

Kolonnen Resultater

Kolonnen "Resultater" viser, hvor mange konverteringer du har opnået for samtlige primære konverteringshandlinger for hvert standardmål på din konto.

• Denne kolonne viser konverteringerne i mål, som kampagnen optimerer til, med normal skrifttype. I denne kolonne er konverteringerne for mål, som kampagnen ikke er optimeret til, men genererer konverteringer for, vist med nedtonet skrifttype.
  • I kolonnen Resultater vises der ikke konverteringer grupperet efter et tilpasset mål. Hvis nogle af disse konverteringer også findes som primære konverteringshandlinger for standardmål på din konto, kan du dog se konverteringerne fra disse standardmål i kolonnen Resultater (vær opmærksom på, at dette ikke er tilfældet for sekundære handlinger, som aldrig vises i kolonnen Resultater).

Få flere oplysninger om konverteringsmål og om kampagnespecifikke konverteringsmål.

Bemærk!

• Kolonnen Resultater for appkampagner: Appkampagner optimerer til en enkelt appspecifik kampagne i stedet for et bestemt standardmål og kan gøre de optimerede resultater unøjagtige. Derfor understøttes appkampagner ikke i kolonnen "Resultater".
  • Konverteringshandlinger i Smart-kampagner: Konverteringshandlinger i Smart-kampagner rapporterer ikke statistikker i resultatrapporteringen for nogen ikke-Smart-kampagner.

Kolonnen Resultatværdi

Kolonnen "Resultatværdier" viser de beregnede konverteringsværdier, du har opnået via samtlige primære konverteringshandlinger for hvert standardmål på din konto.

Kolonnen Konverteringsmål

Kolonnen "Konverteringsmål" viser de mål, der er angivet i din indstilling på kampagneniveau, der skaber din kampagnes effektivitet.

• Du kan tilsidesætte dine standardmål for kontoen og angive, hvilke mål du vil spore i din konverteringsrapportering og bruge til budgivning i en bestemt kampagne.
  • Dine standarder for kontoen skal gælde for de fleste af dine kampagner, men der kan være nogle variationer, hvor du vil have mere granuleret kontrol med, hvilke konverteringsmål der bruges til budgivning og rapportering i en kampagne. Få flere oplysninger om kampagnespecifikke konverteringsmål

Bemærk! Kolonnerne til resultatrapportering vises kun på kampagneniveau.

Du får også vist muligheden for at tilføje kolonner for de standardmål, du har defineret på din konto, som individuelle kolonner (f.eks. telefonopkald og indsendelse af kundeformular og andre). I disse kolonner kan du se, hvor mange konverteringer du har opnået via alle dine primære konverteringshandlinger for hvert af disse standardmål.

Sådan får du vist kolonner til resultatrapportering

Du kan se kolonner for resultatrapportering i dine kampagnetabeller, -diagrammer og -filtre.

Kampagnetabel

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

I kampagnetabellen kan du se de kolonner for resultatrapportering, du vælger. Hvis du f.eks. vælger kolonnen "Resultater, vil du se antallet af alle primære konverteringshandlinger, der har genereret konverteringer i din kampagne.

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Kampagner.
  4. Klik på kolonneikonet, Et billede af Google Ads-kolonneikonet, og klik derefter på Rediger kolonner.
  5. Klik på Resultater for at udvide valgmulighederne.
  6. Under sektionen "Resultater" skal du vælge en eller flere af følgende kolonner, som du vil have vist:
    • Resultater
    • Resultatværdi
  7. Klik på Anvend.

Diagram

Du kan se dine metrics for resultatrapportering i et diagram. Over kampagnetabellen kan du se et diagram med to metric-felter.

1. Klik på hvert metric-felt.
  2. Vælg den metric, Resultater eller Resultatværdi, som diagrammet skal vise.

De samlede resultater vises i en oversigt over dine mål (hvis der er mere end 3 mål, vises der en valgfri udvidelse). Du kan f.eks. se de samlede resultater for dine mål for en bestemt dato.

Filter

Du kan filtrere dine resultater.

1. Klik på filterikonet.
  2. Under "Resultater" skal du vælge Resultater (i alt) eller Resultatværdi (i alt) og derefter angive en værdi.
  3. Klik på Anvend.

Kolonnen Resultater sammenlignet med kolonnerne Konverteringer og Alle konverteringer

Kolonnen "Resultater" Kolonnen "Konverteringer" Kolonnen "Alle konv."

Kolonnedefinitioner (fed tekst angiver de primære forskelle)

Det antal konverteringer, du har opnået via alle dine primære konverteringshandlinger for hvert standardmål på din konto.

Bemærk! Kolonnen "Resultater" indeholder ikke sekundære handlinger eller konverteringer, du har opnået for tilpassede mål på din konto.

Det antal konverteringer, du har opnået via alle dine primære konverteringshandlinger for de mål (både standardmål og tilpassede mål), din kampagne er optimeret til.

Bemærk! Den eneste undtagelse, hvor sekundære handlinger inkluderes i budgivning og rapportering i kolonnen "Konverteringer" er, når den sekundære handling er en del af et tilpasset mål.

Det antal konverteringer, du har opnået via alle dine primære og sekundære konverteringshandlinger fra målene (både standardmål og tilpassede mål), uanset om din kampagne aktivt er optimeret til dem.

Hvornår kan den bruges?

Når du vil have en holistisk visning af de virksomhedsresultater, din kampagne kan opnå. Kolonnen Resultater måler konverteringer på tværs af alle dine standardmål på din konto (både det sæt mål, som kampagnen optimerer til, og det sæt, den ikke optimerer til).

Bemærk! Kolonnen "Resultater" viser ikke den komplette indvirkning, hvis du bruger tilpassede mål til din kampagne.

Når du vil rapportere om konverteringer fra de specifikke mål, din kampagne optimerer til. Dette er den metric, der er relevant for automatiske budstrategier. Minder om kolonnen "Konverteringer", men den tæller også konverteringshandlinger, som er mærket som sekundære handlinger og ikke relevante at tælle med i forhold til automatiske budstrategier.

Primære og sekundære konverteringshandlingsmål

• Primære handlinger: Disse handlinger bruges til budgivning, hvis det standardmål, de er inkluderet i, bruges til budgivning. De bruges desuden til rapportering i kolonnen "Konverteringer".
  • Sekundære handlinger: Disse handlinger bruges til rapportering i kolonnen "Alle konverteringer", men ikke til budgivning: Det gælder også, selvom det standardmål, de er inkluderet i, bruges til budgivning. Den eneste undtagelse, hvor sekundære handlinger inkluderes i budgivning og rapportering i kolonnen "Konverteringer" er, når den sekundære handling er en del af et tilpasset mål.