Sobre els informes de resultats

Els informes de resultats destaquen i expliquen el valor i els resultats que generen les vostres campanyes per als objectius que heu configurat al compte. Aquest article ofereix informació general sobre les columnes "Resultats", "Valor dels resultats" i "Objectius de conversió" de la taula d'estadístiques de la vostra campanya.

Contingut d'aquest article

Columnes d'informes de resultats

Columna "Resultats"

En primer lloc, la columna "Resultats" mostra el nombre de conversions que heu rebut en totes les accions de conversió principals per a cadascun dels objectius estàndard del compte.

• Aquesta columna mostra amb un color de font normal les conversions corresponents als objectius que la campanya optimitza. La columna mostra amb una font ombrejada les conversions corresponents als objectius que la campanya no optimitza, però que generen conversions.
  • La columna "Resultats" no mostra les conversions agrupades per un objectiu personalitzat. Tanmateix, si algunes d'aquestes conversions també existeixen com a accions de conversió principals als objectius estàndard del compte, trobareu les conversions d'aquests objectius estàndard a la columna "Resultats" (tingueu en compte que no és el cas de les accions secundàries, que no es mostren mai a la columna "Resultats").

Obteniu més informació sobre els objectius de conversió i els sobre els objectius de conversió específics de la campanya.

Nota

• Columna "Resultats" per a les campanyes d'aplicacions: les campanyes d'aplicacions s'optimitzen a fi d'assolir una campanya específica d'una aplicació en lloc d'assolir un objectiu estàndard concret, i poden fer que els resultats optimitzats siguin imprecisos. Per tant, la columna "Resultats" no admet les campanyes d'aplicacions.
  • Accions de conversió en campanyes intel·ligents: les accions de conversió de les campanyes intel·ligents no informaran d'estadístiques als informes de resultats per a les campanyes que no siguin intel·ligents.

Columna "Valor dels resultats"

En segon lloc, la columna "Valor dels resultats" mostra els valors de conversió calculats que heu rebut en totes les accions de conversió principals per a cadascun dels objectius estàndard del compte.

Columna "Objectius de conversió"

La columna "Objectius de conversió" mostra els objectius que s'enumeren a l'opció de configuració del nivell de campanya i que milloren el rendiment de la campanya.

• Podeu substituir els objectius predeterminats del compte i especificar els objectius de què voleu fer un seguiment als informes de conversions i que voleu utilitzar per fer ofertes en una campanya concreta.
  • Els objectius predeterminats del compte s'han de poder aplicar a la majoria de campanyes, però pot ser que hi hagi casos en què preferiu tenir un control més granular sobre els objectius de conversió que s'utilitzen per fer ofertes i generar informes en una campanya. Obteniu més informació sobre els objectius de conversió específics de la campanya.

Nota: les columnes d'informes de resultats només es mostren al nivell de campanya.

També trobareu l'opció d'afegir columnes per als objectius estàndard que hàgiu definit al compte com a columnes individuals (per exemple, trucades telefòniques, enviament de formularis de contactes i més). Aquestes columnes mostraran el nombre de conversions que hàgiu rebut en totes les accions de conversió principals per a cadascun d'aquests objectius estàndard.

Com es poden veure les columnes d'informes de resultats

Podreu veure les columnes d'informes de resultats a les taules, als gràfics i als filtres de les campanyes.

Taula de la campanya

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

A la taula de la campanya, podreu veure les columnes d'informes de resultats que seleccioneu. Per exemple, si seleccioneu la columna "Resultats", trobareu quantes accions han generat conversions a la campanya d'entre totes les accions de conversió principals.

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Campanyes.
  4. Feu clic a la icona de columnes Una foto de la icona de columnes de Google Ads i, tot seguit, a Modifica les columnes.
  5. Feu clic a Resultats per desplegar les opcions.
  6. A la secció "Resultats", seleccioneu una o diverses de les columnes següents (les que vulgueu veure):
    • Resultats
    • Valor dels resultats
  7. Feu clic a Aplica.

Gràfic

Podeu veure les mètriques d'informes de resultats en un gràfic. A sobre de la taula de la campanya, trobareu un gràfic amb dos quadres de mètriques.

1. Feu clic en cada quadre de mètriques.
  2. Seleccioneu la mètrica (Resultats o Valor dels resultats) que voleu que es mostri al gràfic.

El total de resultats mostrarà un desglossament dels vostres objectius (si n'hi ha més de tres, es mostrarà una expansió opcional). Per exemple, podeu veure els resultats totals dels vostres objectius per a una data concreta.

Filtre

Podeu filtrar les mètriques dels informes de resultats.

1. Feu clic a la icona de filtre.
  2. A "Resultats", seleccioneu Resultats (total) o Valor dels resultats (total) i, tot seguit, introduïu un valor.
  3. Feu clic a Aplica.

Columna "Resultats" vs. columnes "Conversions" i "Totes les conversions"

Columna "Resultats" Columna "Conversions" Columna "Totes les conv."

Definicions de les columnes (el text en negreta assenyala les diferències principals)

Nombre de conversions que heu rebut en totes les accions de conversió principals per a cadascun dels objectius estàndard del compte.

Nota: la columna "Resultats" no inclou les accions secundàries ni les conversions que heu rebut per als objectius personalitzats del compte.

Nombre de conversions que heu rebut en totes les accions de conversió principals procedents dels objectius (tant els objectius estàndard com els personalitzats) que la campanya optimitza.

Nota: l'única excepció per a la inclusió d'accions secundàries a les ofertes i a les dades de la columna "Conversions" és si formen part d'un objectiu personalitzat.

Nombre de conversions que heu rebut en totes les accions de conversió principals i secundàries procedents dels objectius (tant els objectius estàndard com els personalitzats), amb independència de si la campanya s'optimitza activament per assolir-los.

Quan s'utilitzen

Quan vulgueu obtenir una visió integral dels resultats empresarials que la vostra campanya intenta assolir. La columna "Resultats" mesura les conversions en tots els objectius estàndard del compte (tant el conjunt d'objectius que la campanya optimitza com els que no optimitza).

Nota: si utilitzeu objectius personalitzats per a la campanya, la columna "Resultats" no mostra l'impacte total.

Quan voleu registrar les conversions procedents dels objectius concrets que la campanya optimitza. Aquesta és la mètrica rellevant per a les estratègies d'ofertes automàtiques. S'assembla a la columna "Conversions", però també compta les accions de conversió marcades com a accions secundàries i no rellevants per al recompte de les estratègies d'oferta automàtica.

Objectius de les accions de conversió principals i secundàries

• Accions principals: s'utilitzen per fer ofertes si l'objectiu estàndard en què s'inclouen s'utilitza per fer ofertes. També s'utilitzen per registrar dades a la columna "Conversions".
  • Accions secundàries: s'utilitzen per registrar dades a la columna "Totes les conversions", però no per fer ofertes, encara que l'objectiu estàndard en què s'inclouen sí que s'utilitzi per fer ofertes. L'única excepció per a la inclusió d'accions secundàries a les ofertes i a les dades de la columna "Conversions" és si formen part d'un objectiu personalitzat.