Squarespace: configurar una etiqueta de Google

Podeu mesurar les dades de comportament del vostre lloc web amb Google Ads i Google Analytics. Seguiu els passos d'aquest article per configurar una etiqueta per al vostre compte de Google Ads o de Google Analytics. Obteniu més informació sobre com podeu instal·lar l'etiqueta amb un creador de llocs web o un sistema de gestió de continguts (CMS).

Abans de començar

Heu de tenir l'identificador de l'etiqueta de Google.

Les instruccions per configurar l'etiqueta de Google són diferents per als identificadors d'etiqueta que comencen per "AW-" (normalment, els comptes de Google Ads) i per als identificadors d'etiqueta que comencen per "G-" (normalment, per a les propietats de Google Analytics). Seguiu les instruccions següents que corresponguin a la vostra etiqueta.

Instal·lar una etiqueta de Google amb Tag Assistant Companion

La guia de seguiment de conversions de Google funciona amb Tag Assistant per ajudar a resoldre els problemes relacionats amb la instal·lació de l'etiqueta de Google. Tag Assistant us ajuda a comprovar que les etiquetes de Google per a Google Analytics, Google Ads, Tag Manager i més funcionin correctament.

Ara Tag Assistant us ajuda a instal·lar l'etiqueta de Google.

Instal·lar la guia de seguiment de conversions de Google

1. Aneu a Chrome Web Store.
  2. Cerqueu "Guia de seguiment de conversions de Google".
  3. Feu clic a Afegeix a Chrome i, a la finestra emergent, feu clic a Afegeix l'extensió.
  4. Inicieu l'aplicació fent clic al botó Instal·la l'etiqueta nova que hi ha a la pàgina de confirmació.
  5. Inicieu l'aplicació fent clic al botó de l'extensió "Guia de seguiment de conversions de Google".

Instal·lar una etiqueta nova amb la guia de seguiment de conversions de Google

1. Obriu la guia de seguiment de conversions de Google des de la barra d'eines.
  2. Introduïu l'identificador de client de Google Ads.
  3. Introduïu l'URL del lloc web en què voleu mesurar les conversions.
  4. Feu clic a Explora el lloc web per comprovar si s'ha creat amb Squarespace i comproveu si hi ha etiquetes existents.
  5. Seleccioneu les preferències d'instal·lació.
    1. Si detecteu una etiqueta existent que ja està instal·lada al lloc web, podeu finalitzar el flux.
    2. Si no hi ha cap etiqueta existent instal·lada, se us demanarà que seleccioneu una de les preferències d'instal·lació:
      1. Mostra'm com: trobareu una guia pas a pas sobre com podeu continuar.
      2. Ho faig jo: trobareu les instruccions sobre com podeu fer-ho manualment.
  6. En el cas dels sistemes de gestió de continguts (CMS) no admesos (els que no s'hagin desenvolupat amb Squarespace), se us indicarà com podeu configurar el seguiment de conversions per a WordPress.
  7. Inicieu la sessió al compte de Squarespace.
  8. Feu clic a Install tag (Instal·la l'etiqueta) per inserir i desar el fragment de codi a la secció de la capçalera.
  9. Feu clic a Test installation (Prova la instal·lació) per comprovar si l'etiqueta es difon al vostre lloc web.

Si teniu una etiqueta que comença per "AW-"

Si voleu configurar l'etiqueta de Google amb aquest mètode, cal una subscripció Business (Empresa) o Commerce (Comerç) de Squarespace. Obteniu més informació sobre els preus de Squarespace.

1. Inicieu la sessió al compte de Squarespace.
  2. A "Dashboard" (Tauler), trieu el lloc web que vulgueu modificar.
    A screenshot showing the dashboard in Squarespace.
  3. Al menú principal, fes clic a Pages (Pàgines).
  4. Feu clic a Website Tools (Eines del lloc web).
  5. Feu clic a Code Injection (Injecció de codi).
  6. A "Header" (Capçalera), enganxeu l'etiqueta de Google i feu clic a Save (Desa). No afegiu més d'una etiqueta de Google a cada pàgina del vostre lloc web.

<!-- Google tag (gtag.js) -->

<script async src="https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=TAG_ID"></script>

<script>

window.dataLayer = window.dataLayer || [];

function gtag(){dataLayer.push(arguments);}

gtag('js', new Date());

gtag('config', 'TAG_ID');

</script>

Si teniu una etiqueta que comença per "G-"

1. Feu clic a la icona de copiar per copiar l'identificador de l'etiqueta.
  2. Inicieu la sessió al compte de Squarespace.
  3. A "Dashboard" (Tauler), trieu el lloc web que vulgueu modificar.
    A screenshot showing the dashboard in Squarespace.
  4. Al menú principal, feu clic a Settings (Configuració).
  5. Feu clic a Developer Tools (Eines per a desenvolupadors).
  6. Seleccioneu External API Keys (Claus d'API externes). GIF animat que mostra com es pot navegar fins a les claus API externes a Squarespace.
  7. Enganxeu l'identificador de l'etiqueta. GIF animat que mostra com es pot afegir codi de Google Analytics a Squarespace.
  8. Fes clic a Desa.