Om rapporten Kombinationer for responsive søgeannoncer

Rapporten Kombinationer viser alle de annoncekombinationer, der er oprettet ud fra dine responsive søgeannoncer. Du kan tjekke, hvilke eksponeringer dine responsive søgeannoncer får, og se, hvilke aktivkombinationer der vises mest.

Før du begynder

Du skal oprette en responsiv søgeannonce for at kunne gennemgå rapporten Kombinationer. Få flere oplysninger om responsive søgeannoncer

Rapporten Kombinationer bør ikke bruges til at oprette statiske versioner af responsive søgeannoncer, da der ikke er nogen garanti for, at de er lige så effektive som dine annoncer. Responsive søgeannoncer bruger signaler i realtid til at generere annoncer, der maksimerer din effektivitet.

Du kan også sammenligne aktiver i din responsive søgeannonce med rapporten over aktiver. Få flere oplysninger om rapporten over aktiver for responsive søgeannoncer

Sådan fungerer det

Sådan tjekker du rapporten Kombinationer for responsive søgeannoncer:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Annoncer og aktiver på undersidemenuen til venstre.
  3. Klik på Annoncer.
  4. Find den responsive søgeannonce, der skal tjekkes, og klik derefter på Se oplysninger om aktiver under annoncens navn.
  5. Klik på fanen Kombinationer i menuen for oven.

Relaterede links