Sobre l'informe de combinacions per als anuncis de cerca responsius

L'informe de combinacions mostra totes les combinacions d'anuncis creades a partir dels vostres anuncis de cerca responsius. Podreu comprovar les impressions que reben els anuncis de cerca responsius i veure quines són les combinacions de recursos més habituals que es mostren.

Abans de començar

Heu de crear un anunci de cerca responsiu per revisar l'informe de combinacions. Més informació sobre els anuncis de cerca responsius

L'informe de combinacions no s'hauria de fer servir per crear versions estàtiques d'anuncis de cerca responsius, ja que no es garanteix que tinguin el mateix rendiment que els vostres anuncis. Els anuncis de cerca responsius utilitzen senyals en temps real per generar anuncis que maximitzen el rendiment.

També podeu comparar els recursos de l'anunci de cerca responsiu amb l'informe de recursos. Més informació sobre l'informe de recursos per als anuncis de cerca responsius

Com funciona

Per comprovar l'informe de combinacions per als anuncis de cerca responsius:

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
  2. Al menú de subpàgines de l'esquerra, feu clic a Anuncis i recursos.
  3. Feu clic a Anuncis.
  4. Cerqueu l'anunci de cerca responsiu que vulgueu comprovar i, tot seguit, feu clic a Mostra els detalls dels recursos a sota del nom de l'anunci.
  5. Al menú de la part superior, feu clic a la pestanya Combinacions.