Optimer landingssiden for din Smart-kampagne

Din landingsside spiller en stor rolle i bestræbelserne på at opnå de ønskede resultater med din Smart-kampagne. Når en potentiel kunde klikker på din annonce, forventer vedkommende at blive ført videre til en side, der er relevant i forhold til det, der stod i annoncen. Hvis vedkommende ikke straks finder det, han eller hun forventer at finde, er der større sandsynlighed for, at vedkommende forlader dit website igen.

Med Smart-kampagner kan landingssiden for din annonce være dit website eller din virksomhedsprofil (optimeret til din annonce).

Sådan bruger du dit website som landingsside

Hvis du bruger dit website som landingsside, skal du sørge for, at siden er optimeret til din annonce. Her er et par tips til, hvordan du gør din annonce effektiv:

1. Medtag en klar og tydelig opfordring til handling

Sørg for at angive klart og tydeligt på dit website, hvordan potentielle kunder kan kontakte dig. Det kan f.eks. være i form af et telefonnummer, en kontaktformular eller begge dele.

Vi anbefaler, at du opretter en opfordring til handling, før du starter din annoncekampagne. Ved at gøre det tydeligt for potentielle kunder, hvordan de kan kontakte dig, kan du undgå at betale for klik, der ikke udmønter sig i omsætning for din virksomhed.

2. Fremhæv det, der gør lige netop din virksomhed til noget særligt

Hvis du kan tilbyde noget særligt, skal du gøre potentielle kunder opmærksomme på det. Det kan f.eks. være, at du tilbyder 10 % i vinterrabat, en straksrabat eller en gave ved køb.

Du kan muligvis få potentielle kunder til at kontakte din virksomhed ved at gøre dem opmærksomme på bestemte priser eller promoveringer. Jo mere du kan skille dig ud fra dine konkurrenter, jo større er sandsynligheden for, at du appellerer til potentielle kunder.

3. Sørg for, at dit website er mobilvenligt

Mange af dine kunder besøger dit website fra en mobilenhed. Det kan være svært for brugerne at finde det, de søger, på en lille skærm.

Find ud af, om dit mobilwebsite er så langsomt, at det rent faktisk koster dig kunder, og få løsninger til, hvordan du nemt og hurtigt kan optimere det. Test dit website.

Her er et par af de måder, hvorpå du kan opbygge et effektivt mobilwebsite:

• Gør det hurtigt
  • Gør det let at kontakte dig
  • Brug enkel navigation

4. Sørg for, at landingssiden matcher din annoncetekst og dine søgeordstemaer

Vælg en landingsside, der matcher din annoncetekst og dine søgeordstemaer præcist. Hvis du f.eks. har søgeordstemaet rabat på sko og har lovet kunderne 20 % rabat på sko i din annoncetekst, skal kunderne kunne finde og købe sko til denne rabatpris på din landingsside.

Din landingsside skal også afspejle den opfordring til handling, du har medtaget i din annonce. Hvis du eksempelvis i din annonce opfordrer potentielle kunder til at tilmelde sig en rundvisning uden beregning, bør du gøre det nemt for dem at finde en tilmeldingsfomular på din landingsside.

Du kan betragte forbindelsen mellem din annonce og landingssiden som det, der bygger bro mellem en potentiel kunde og et køb. Jo tættere de er forbundet (jo mere relevant landingssiden er i forhold til annoncen), desto større er chancerne for at opnå en konvertering.

Bemærk! Sørg for, at dit website ikke har et krav om, at brugerne skal logge ind for at få adgang til dets indhold, da dette vil forhindre dine annoncer i at blive vist.

Sådan bruger du din virksomhedsprofil som landingsside

Hvis du har linket din virksomhedsprofil til din Smart-kampagne, kan du også vælge at bruge din virksomhedsprofil (optimeret til din annonce) som landingsside. Derved sikrer du dig, at de handlinger, som brugerne foretager efter at have klikket på din annonce, bliver sporet. Få flere oplysninger om din virksomhedsprofil (optimeret til din annonce)

Det er en god løsning at bruge din virksomhedsprofil, hvis dit website ikke er klar endnu, eller hvis du vil konfigurere din landingsside på en nemmere måde.