Muokkaa heti: Määritelmä

Muokkaa heti ‑toimintoa käyttämällä voit tehdä muutoksia mainoksiin, avainsanoihin, sijoitteluihin, hintatarjouksiin ja muihin kehitystaulukon asetuksiin.

• Voit tehdä muutoksia nopeasti avaamatta uutta sivua.
  • Voit muuttaa päiväbudjetteja, mainoksia, avainsanoja, sijoitteluja ja hintatarjouksia. Jos solu on muokattavissa, siinä näkyy kynäkuvake. Muokkaa solun arvoa klikkaamalla solua.
  • Kun muokkaat avainsanaa, sijoittelua tai mainosta, sen kehitystilastot nollataan.
  • Kun muokkaat avainsanan hintatarjouksia tai avainsanan laskeutumissivun URL-osoitteita, niiden kehitystilastot säilyvät ennallaan.