Edició directa: definició

És una manera de canviar els anuncis, les paraules clau, els emplaçaments, les ofertes i altres opcions de configuració des de la taula de rendiment.

• L'edició directa us permet fer canvis ràpids sense haver de canviar de pàgina.
  • Podeu canviar els pressupostos diaris, els anuncis, les paraules clau, els emplaçaments i les ofertes. A les cel·les que es poden editar hi veureu una icona de llapis. Feu clic a la cel·la per editar-ne el valor.
  • En modificar una paraula clau, un emplaçament o un anunci, les estadístiques de rendiment corresponents es restableixen a zero.
  • En modificar les ofertes de paraula clau o els URL de la pàgina de destinació d'una paraula clau, aquestes estadístiques no es modifiquen.

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now