Sætningsmatch: Definition

Bemærk! Denne definition gælder kun for søgeordsmålretning mod positive søgeord. Matchningsadfærden for negative sætningsmatchede søgeord er anderledes end for sætningsmatchede søgeord. Få flere oplysninger om valgmuligheder for søgeordsmatchning

Dette er en søgeordsmatchtype, der giver dig mulighed for at få dine annoncer vist ved søgninger, der omfatter dit søgeords betydning. Søgeordets betydning kan være underforstået, og brugerens søgning kan være en mere specifik form af betydningen. Det giver dig mulighed for at få dine annoncer vist ved flere søgninger end med eksakt match og færre søgninger end med bredt match.

Følgende scenarie kan bruges til at forklare, hvordan sætningsmatch fungerer:

Lad os sige, at du har føjet det sætningsmatchede søgeord "flytteservice Kolding til Odense" til dine søgeord. Med sætningsmatch kan dine annoncer blive vist, når en bruger søger efter enten "billig flytteservice fra Kolding til Odense" eller "Kolding erhvervsflytteservice til Odense". Ordstillingen (og angivelsen af, om der er tale om billig flytteservice eller erhvervsflytteservice) har ingen indflydelse på, om din annonce bliver vist, da det er klart, at søgningen omfatter søgeordets betydning: Brugeren har behov for flytteservice i forbindelse med flytning fra Kolding til Odense.

Hvis en bruger derimod søger efter "flytteservice fra Odense til Kolding", registreres det med sætningsmatch, at søgningen ikke omfatter søgeordets betydning, og dine annoncer bliver derfor ikke vist. Med sætningsmatch har ordstillingen kun betydning, hvis den ændrer søgeordets tilsigtede betydning.

Når du bruger sætningsmatch, bliver dine annoncer vist for de rette brugere, uden at der skal oprettes en omfattende liste med søgeord og udtryk. Hvis du har behov for hjælp til at sætte dig ind i brugernes tankegang eller til at nå ud til de rette grupper potentielle kunder, kan du gennemgå vores tips til oprettelse af en søgeordsliste.

Få flere oplysninger