Slik løser du det: Elementet mangler et obligatorisk attributt

Legg til gyldige verdier for de obligatoriske attributtene for dette elementet

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

For ett eller flere av produktene dine er det ikke sendt inn noen verdi for et av de obligatoriske attributtene for kjøretøyannonser, for eksempel attributtet for linkmal [link_template]. Vi har derfor avvist dette tilbudet.

Du kan løse problemet ved å sende inn gyldige verdier for de obligatoriske attributtene for kjøretøyannonser. Finn ut mer om obligatoriske attributter for kjøretøyannonser

Veiledning

Trinn 1: Se de berørte produktene

1. Logg på Merchant Center-kontoen din.
  2. Velg Produkter på navigasjonsmenyen, og klikk på Diagnostikk.
  3. Klikk på Vareproblemer-fanen for å se problemene som berører produktene dine for øyeblikket.
  4. Klikk på filterikonet Download for å filtrere etter destinasjon, og velg Kjøretøyannonser.

Slik laster du ned en liste (i CSV-format) over alle berørte produkter for alle problemer:

• Klikk på nedlastingsknappen Download ved siden av filterknappen Download (under diagrammet, over listen med problemer).

Slik laster du ned en liste (i CSV-format) over alle berørte produkter for et bestemt problem:

• Finn problemet i «Problem»-kolonnen, og klikk på nedlastingsknappen Download ytterst på raden.

Slik ser du en liste over opptil 50 produkter med et bestemt problem:

• Finn problemet i «Problem»-kolonnen, og klikk på Se eksempler i «Berørte varer»-kolonnen.

Trinn 2: Legg til en verdi for det obligatoriske attributtet

1. Filtrer den nedlastede rapporten slik at du bare ser produkter med følgende:
    «Problemtittel» =Elementet mangler et obligatorisk attributt.
  2. Søk etter disse produktene i produktinformasjonen, og legg til gyldige verdier for de obligatoriske attributtene.

Trinn 3: Send inn produktinformasjonen på nytt

1. Når du har oppdatert produktinformasjonen, sender du den inn på nytt på en av følgende måter:
  2. Kontrollér deretter at du har løst problemet, ved å sjekke at det ikke lenger står oppført på Diagnostikk-siden.

Merk at det kan ta litt tid før endringen vises på Diagnostikk-siden.

Trinn 4: Bli godkjent som lokal kjøretøyselger

Kjøretøyannonser er for øyeblikket i en begrenset betaversjon, og du må gjennom separate godkjenninger for å drive med salg og levering i butikk og/eller på nettet. Hvis du er interessert i å delta, kan du kontakte Google-representanten din.

Linker til beslektet innhold