Stappen: Uitgeschakelde winkel

Verwijder winkels die uitgezet zijn uit de aanbieding

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

Een of meer winkelcodes in de advertentiegegevens voor uw voertuigvoorraad (die zijn ingediend met de kenmerken winkelcode voor levering [vehicle_fulfillment_store_code] of winkelcode [store_code]) verwijzen naar een locatie die is geïdentificeerd als uitgezet in de gekoppelde locatiegroep van uw Bedrijfsprofiel-account. Als gevolg hiervan komen de aanbiedingen die aan die winkelcodes zijn gekoppeld, niet in aanmerking voor weergave in advertenties.

Volg deze instructies om uw vermeldingen die uitstaan te laten beoordelen.