Find eller opret placeringsrapporter for dine Performance Max-kampagner

Du kan bruge Performance Max-kampagner til at få adgang til og promovere alle dine produkter og tjenester på Google-netværket via én og samme kampagne.

Du kan generere placeringsrapporter for at finde ud af, hvor annoncerne i din Performance Max-kampagne er blevet vist, og hvor mange eksponeringer de har opnået. I denne artikel kan du læse om, hvordan du finder og opretter disse placeringsrapporter for dine Performance Max-kampagner.

Bemærk! Placeringsrapporter bør ikke bruges til at bedømme effektiviteten, da oplysningerne i placeringsrapporten ikke omfatter resultater fra alle kanaler. Placeringsrapporter bør bruges som et værktøj til at opnå brandsikkerhed.
Fra og med marts 2024: Rapporten Placering i Performance Max-kampagner understøtter websites på søgepartnernetværket. Disse søgepartnerwebsites vises sammen med displayplaceringer og placeringer, der ejes og drives af Google.

Vejledning

Følg nedenstående fremgangsmåder for enten at finde en foruddefineret rapport eller oprette en tilpasset rapport.

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Sådan finder du en foruddefineret placeringsrapport

1. På din Google Ads-konto skal du klikke på ikonet Kampagner Campaigns Icon.
  2. Klik på rullemenuen Indsigt og rapporter .
  3. Klik på Værktøj til rapportredigering.
  4. Klik på Foruddefinerede rapporter (Dimensioner) på rullemenuen.
  5. Klik på Andet.
  6. Klik på Placering for Performance Max-kampagner.
  7. Føj eventuelt filtre til din rapport ved at vælge filterikonet Filter og de relevante filtertyper.
  8. Vælg Download og derefter en filtype for at downloade rapporten.

Sådan opretter du en tilpasset placeringsrapport

1. På din Google Ads-konto skal du klikke på ikonet Kampagner Campaigns Icon.
  2. Klik på rullemenuen Indsigt og rapporter .
  3. Klik på Værktøj til rapportredigering.
  4. Vælg plusikonet Add ud for "Tilpasset", og klik derefter på Tabel.
  5. Vælg Placering for Performance Max-kampagne under segmentet "Attributter", eller indtast "Placering for Performance Max-kampagne" i søgefeltet.
    • "Placering for Performance Max-kampagne" vises under "Række".
  6. Vælg Eksp. under segmentet "Effektivitet", eller indtast "Eksp." i søgefeltet.
    • "Eksp." vises under "Kolonne".
  7. Føj eventuelt filtre til din rapport ved at vælge filterikonet Filter og de relevante filtertyper.
  8. Vælg Download og derefter en filtype for at downloade rapporten.

Sådan bruger du placeringsrapporter

Følg nedenstående vejledning, når du evaluerer din placeringsrapport.

Placeringsdefinitioner

• Ejes og drives af Google: Ejes og drives af Google henviser til alle webstes, der ejes af Google, f.eks. Gmail, Play, Discover og YouTube. Placeringsrapporten har en kategori for Ejes og drives af Google, der kombinerer alle eksponeringer, der er vist på YouTube, Discover, Feed, Gmail og andre ejendomme, der ejes af Google.
  • Anonymous.google-placering: Anonymous.google henviser til alle de annonceplaceringer, som udgivere konfigurerer for at undgå at offentliggøre deres websitenavne for annoncører.
  • Google Søgning-eksponeringer: Søgning opfattes ikke som en placering og er ekskluderet fra al placeringsrapportering.

Der vises ingen data i rapporten

Hvis der ikke er nogen data i placeringsrapporten, kan det skyldes den type beholdning, din kampagne vises på. Placeringer er kun relevante for en bestemt beholdning i Performance Max-kampagner. Googles AI optimerer bud og placeringer for at generere konverteringer eller konverteringsværdi for dine mål, og dine annoncer bliver kun vist på de netværk, hvor du opnår de bedste resultater. Få flere oplysninger om Performance Max-kampagner.

Der vises begrænsede data i rapporten

Performance Max-kampagner vises på tværs af kanaler og beholdningstyper, og det er kun nogle af disse kanaltyper, der er relevante i placeringsrapporten. Hvis der kun er begrænsede data i placeringsrapporten, betyder det, at din kampagne måske vises på visse kanaler, hvor placeringer ikke er relevante.

Det betyder, at placeringsrapporten ikke omfatter al kampagneeffektivitet, og at den derfor kun bør bruges til at håndtere spørgsmål vedrørende brandsikkerhed. Brug andre rapporter på kampagneniveau eller indsigt til at evaluere effektiviteten.