In-stream-annonser som ikke kan hoppes over

In-stream-annonser som ikke kan hoppes over, spilles av før, underveis i eller etter andre videoer. Seerne kan ikke velge å hoppe over slike annonser. In-stream-annonser som ikke kan hoppes over, varer i maksimalt 15 sekunder.

I denne artikkelen finner du informasjon om de tekniske spesifikasjonene for og rapporteringsverktøyene knyttet til in-stream-annonser som ikke kan hoppes over.

Slik vises in-stream-annonser som ikke kan hoppes over, på YouTube

Datamaskiner

An illustrated example of a non-skippable in-stream ad on YouTube desktop

Mobilenheter

An illustrated example of a non-skippable in-stream ad in the YouTube mobile app

TV-skjermer

En illustrasjon som viser et eksempel på en in-stream-annonse som ikke kan hoppes over.

Tilgjengelige elementer

Element Retningslinjer
Nettadresse til YouTube-video Linken til YouTube-videoen din. Nettadressen kan være en hvilken som helst standardvideo som lastes opp til YouTube. Videoen må være offentlig eller ikke oppført og oppfylle retningslinjene for annonsering og kravene.

Endelig nettadresse

Dette er nettadressen folk viderekobles til når de klikker på annonsen din. Innholdet her skal samsvare med det du markedsfører i annonsen. Finn ut mer om endelige nettadresser og sporingsmaler.
Visningsadresse Dette er nettadressen som vises i annonsen din. Vanligvis er det nettadressen til siden eller nettstedet du markedsfører. Visningsadressen må samsvare med domenet folk besøker når de samhandler med annonsen.
Tilleggsbanner Et tilleggsbanner er et bilde som vises ved siden av annonser på datamaskiner. Du kan velge å ha et automatisk generert tilleggsbanner (basert på informasjon fra YouTube-kanalen din) eller laste opp en GIF-, PNG- eller JPEG-fil på 300 x 60 piksler (maks 150 kB). Finn ut mer om hvordan du kan opprette tilleggsbannere for videoannonser.

Annonsespesifikasjoner

Videoen må lastes opp til YouTube og angis som offentlig eller ikke oppført for bruk i annonser.

In-stream-annonser som ikke kan hoppes over, bør vare i maksimalt 15 sekunder.

Sjekk spesifikasjonene nedenfor.

Krav: Minst én horisontal video

Anbefalt

Godtatt

Infomeldinger

Oppløsning

1080p (full HD)

Anbefalt antall piksler for HD:

• 1920 x 1080 piksler (horisontalt)
  • 1080 x 1920 piksler (vertikalt)
  • 1080 x 1080 piksler (kvadratisk)

720p (standard HD)

Minstekravet til antallet piksler:

• 1280 x 720 piksler (horisontalt)
  • 720 x 1280 piksler (vertikalt)
  • 480 x 480 piksler (kvadratisk)

Laveste antall piksler for SD (standardoppløsning):

• 640 x 480 piksler (horisontale videoer)
  • 480 x 640 piksler (vertikale videoer)
  • 480 x 480 piksler (kvadratiske videoer)
For at du skal få best mulig kvalitet, anbefaler vi at du ikke bruker SD.

Høyde/bredde-forhold

• 16 : 9 for horisontale videoer
  • 9 : 16 for vertikale videoer
  • 1 : 1 for kvadratiske videoer
  • 4 : 3 (SD) for horisontale videoer
  • 2 : 3 (SD) for vertikale videoer

For at du skal få best mulig kvalitet, anbefaler vi at du ikke bruker SD.

Format

MPG (MPEG-2 eller MPEG-4)

WMV, AVI, MOV, FLV, MPEG-1, MP4, MPEGPS, 3GPP, WebM, DNxHR, ProRes, CineForm og HEVC (H.265)

Lydfiler støttes ikke, for eksempel MP3-, WAV- eller PCM-filer på YouTube.

Filstørrelse

≤ 256 GB

-

-

Lengde

:15 (:20 i visse markeder)

≤:15 (≤:20 i visse markeder)

Hvis annonsen er på ≤:06, kjøres den som en bumperannonse

Overskrift

≤15 tegn

-

Hvis du har en handlingsfremmende oppfordring, kan du bruke ≤10 tegn.

Google Ads-mål som støttes

• produkt- og merkevarevurdering (bare i undertypen «Videoannonsesekvens»)
  • merkevarebevissthet og rekkevidde

Tilgjengelig budstrategi

Målkostnad per tusende visning (mål-CPM)

Med mål-CPM-budgivning angir du det gjennomsnittlige beløpet du er villig til å betale hver tusende gang annonsen din blir vist. Vi optimaliserer deretter budene for at du skal få så stor unik rekkevidde som mulig. Noen visninger kan koste mer eller mindre enn målbeløpet du angir.

Mål-CPM-budgivning er tilgjengelig når du oppretter videokampanjer med «Merkevarebevissthet og rekkevidde» eller «Produkt- og merkevarevurdering» som mål (bare i undertypen «Videoannonsesekvens»).

Rapportering

Beregninger

Alle standard videoberegninger kan brukes for in-stream-annonser som ikke kan hoppes over.

Tredjepartsmåling

Tredjepartsmålinger er bare tilgjengelige via Ads Data Hub. Finn ut mer om prosessen for tredjepartsmålinger på YouTube.

Retningslinjer

In-stream-annonser som ikke kan hoppes over, må oppfylle retningslinjene for Google Ads og YouTube-retningslinjene.