Instream-annoncer, der ikke kan springes over

Instream-annoncer, der ikke kan springes over, afspilles før, i løbet af eller efter andre videoer. Seerne har ikke mulighed for at springe annoncen over. Instream-annoncer, der ikke kan springes over, varer 15 sekunder (eller mindre).

I denne artikel kan du læse om de tekniske specifikationer og rapporteringsværktøjer, som er tilgængelige for instream-annoncer, der ikke kan springes over.

Sådan vises instream-annoncer, der ikke kan springes over, på YouTube

Computer

An illustrated example of a non-skippable in-stream ad on YouTube desktop

Mobil

An illustrated example of a non-skippable in-stream ad in the YouTube mobile app

Tv-skærme

En illustration, der viser et eksempel på en instream-annonce, der ikke kan springes over.

Tilgængelige aktiver

Aktiv Retningslinjer
YouTube-videoens webadresse Linket til din YouTube-video. Webadressen kan være til en hvilken som helst standardvideo, der er uploadet til YouTube. Videoen skal være offentlig eller skjult og overholde vores annonceringspolitikker og krav.

Endelig webadresse

Den webadresse, som brugerne kommer til, når de har klikket på din annonce. Den skal matche det, du promoverer i annoncen. Få flere oplysninger om endelige webadresser og sporingsskabeloner.
Annonceret webadresse Den websiteadresse, der vises i din annonce. Det er normalt webadressen på det website eller den side, du annoncerer for. Den annoncerede webadresse skal matche det domæne, som brugerne besøger, når de interagerer med din annonce.
Ledsagende banner Et ledsagende banner er et billede, der vises ud for din annonce på computere. Du kan vælge at have et automatisk oprettet ledsagende banner (baseret på oplysninger fra din YouTube-kanal) eller uploade en 300 x 60 JPEG-, GIF- eller PNG-fil (maks. 150 kB). Få flere oplysninger om, hvordan du opretter et ledsagende banner til en videoannonce.

Annoncespecifikationer

Din video skal være uploadet til YouTube og angivet som offentlig eller skjult for at kunne bruges i en annonce.

Til instream-annoncer, der ikke kan springes over, skal din annonce vare 15 sekunder (eller mindre).

Se specifikationsoplysningerne nedenfor.

Krav: Mindst én video i liggende format

Anbefales

Accepteret

Infoudvidelser

Opløsning

1080p (fuld HD)

Anbefalet antal pixels (px) for HD:

• 1920 x 1080 pixels (vandret)
  • 1080 x 1920 pixels (lodret)
  • 1080 x 1080 pixels (kvadrat)

720p (standard-HD)

Minimum antal pixels:

• 1280 x 720 pixels (vandret)
  • 720 x 1280 pixels (lodret)
  • 480 x 480 pixels (kvadrat)

Mindste antal pixels for SD (standardopløsning):

• 640 x 480 (vandret)
  • 480 x 640 (lodret)
  • 480 x 480 pixels (kvadrat)
Hvis du vil sikre dig optimal kvalitet, anbefaler vi, at du ikke bruger SD.

Billedformat

• 16:9 for vandret
  • 9:16 for lodret
  • 1:1 til kvadratisk format
  • 4:3 (SD) for vandret
  • 2:3 (SD) for lodret

Hvis du vil sikre dig optimal kvalitet, anbefaler vi, at du ikke bruger SD.

Format

.MPG (MPEG-2 eller MPEG-4)

WMV, AVI, MOV og FLV MPEG-1, MP4, MPEGPS, 3GPP, WebM, DNxHR, ProRes, CineForm og HEVC (h265)

Lydfiler, f.eks. MP3-, WAV- eller PCM-filer på YouTube, accepteres ikke.

Filstørrelse

≤256 GB

-

-

Længde

:15 (:20 på visse markeder)

≤:15 (≤:20 på visse markeder)

Hvis annoncen er ≤:06, kører den som en bumper

Overskrift

≤ 15 tegn

-

Hvis du har en CTA, skal der være ≤ 10 tegn

Understøttede Google Ads-mål

• Produkt- og brandovervejelse (kun i undertypen "Videoannonceserie")
  • Brandbevidsthed og rækkevidde

Tilgængelig budstrategi

Målpris pr. tusinde eksponeringer (tCPM, target cost-per-thousand impressions)

Med budgivning baseret på mål-CPM angiver du det gennemsnitlige beløb, du er villig til at betale for 1.000 visninger af din annonce. Vi optimerer derefter dine bud, så du kan få så meget unik rækkevidde som muligt. Nogle eksponeringer kan koste mere eller mindre end dit mål.

Budgivning baseret på mål-CPM er tilgængelig, når du opretter en videokampagne med målet "Brandbevidsthed og rækkevidde" eller "Produkt- og brandovervejelse" (kun i undertypen "Serievisning af videoannoncer").

Rapportering

Metrics

Alle standardvideo-metrics er tilgængelige i instream-annoncer, der ikke kan springes over.

Tredjepartsmåling

Tredjepartsmåling er kun tilgængelig via Ads Data Hub. Få flere oplysninger om processen til tredjepartsmåling på YouTube.

Politikker

Instream-annoncer, der ikke kan springes over, skal overholde Google Ads-politikkerne og YouTubes politikker.