Sobre els contactes qualificats i els contactes convertits

Google Ads ha substituït la categoria de conversió "contactes importats" per dos tipus d'objectius nous:

• Contactes qualificats
  • Contactes convertits

Podreu mesurar i optimitzar els esdeveniments més profunds d'embut de conversió de contactes a vendes i etiquetar els esdeveniments de manera més clara segons la fase de l'embut de conversió. Això significa que Google Ads tindrà més informació per optimitzar i millorar correctament el rendiment de les campanyes.

Animació que mostra com podeu triar un contacte qualificat o convertit com a objectiu de conversió fora de línia al vostre compte de Google Ads.

Com funciona

Els contactes qualificats i els contactes convertits us permeten identificar amb precisió els contactes generats per Google més prometedors mitjançant les dades de conversió fora de línia i definir passos basats en el vostre procés de conversió de contacte.

• Contacte qualificat
    • Un contacte qualificat o "interessat" us ajuda a fer un seguiment dels contactes generats per Google que també han estat qualificats fora de línia (fora de Google Ads) al sistema de gestió de la relació amb els clients (CRM) o al sistema intern de generació de contactes.
  • Contacte convertit
    • Un contacte convertit o "tancat" us ajuda a fer un seguiment dels contactes generats per Google que han completat un pas concret del procés de conversió de contacte, normalment fora de línia (fora de Google Ads).
    • Aquest pas es pot determinar perquè sigui la compleció d'una venda, una oferta tancada en línia o fora de línia o qualsevol pas que definiu com a "conversió".

Diagrama d'embut de conversió que mostra els contactes generats per Google a partir de les vostres dades de conversió fora de línia de Google Ads.

Actualitzar les accions de conversió de contactes importats

Si encara no ho heu fet, heu d'actualitzar les accions de conversió de contactes importats existents a contactes qualificats i contactes convertits.

Google Ads ofereix un suggeriment predeterminat basat en la categoria de conversió anterior. Assegureu-vos de revisar i modificar amb cura aquests suggeriments per garantir que se seleccioni el contacte correcte.

Quan actualitzeu els objectius de conversió, si l'objectiu actualitzat és un objectiu predeterminat del compte, estarà disponible per a totes les campanyes que facin servir objectius predeterminats del compte. En altres casos, si determinades campanyes es veuen afectades per aquesta actualització dels objectius de conversió, us proporcionem un enllaç a una llista filtrada de les campanyes afectades.

Nota: haureu d'actualitzar les conversions de contactes importats a contactes qualificats i contactes convertits. A partir del juny de 2022, les conversions de contactes importats s'actualitzaran automàticament a contactes convertits.
Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Objectius Goals Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Conversions.
  3. Feu clic a Resum.
  4. A la notificació sobre les categories de conversió que hi ha al centre de la pàgina, feu clic a Actualitza ara.
  5. Reviseu les categories de conversió actualitzades que se suggereixen i feu clic a Actualitza.

Crear un contacte qualificat o un contacte convertit

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Objectius Goals Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Conversions.
  3. Feu clic a Resum.
  4. Feu clic a Nova acció de conversió.
  5. A la pàgina "Configureu les conversions que voleu mesurar", seleccioneu Altres fonts.
  6. Seleccioneu Altres fonts de dades o CRM.
  7. Trieu si voleu fer un seguiment de les conversions mitjançant clics o trucades i, tot seguit, feu clic a Continua.
  8. Utilitzeu el menú desplegable que hi ha al costat de l'opció "Objectiu de conversió" i seleccioneu Contacte qualificat o Contacte convertit.
  9. Feu clic a Actualitza. S'han actualitzat els vostres objectius per a les accions de conversió.
Nota: l'objectiu predeterminat serà "Contacte convertit" quan importeu conversions de Salesforce o CRM.

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now