Canvis als públics de Google

El 2021, Google Ads va anunciar la seva intenció de traçar un pla perquè la privadesa sigui la prioritat al web. Per ajudar els anunciants a ajustar-se a un ecosistema en línia sense galetes de tercers, hem estat desenvolupant solucions per publicar anuncis rellevants a gran escala i, alhora, protegir la privadesa de l'usuari.

Consulteu aquesta pàgina per veure si hi ha actualitzacions a mesura que continuem fent avenços.

Darreres novetats

[Juny de 2023] Continuem experimentant amb senyals que preserven la privadesa per als públics de Google

L'experiment alfa de la publicitat basada en interessos (IBA) va finalitzar a principis de 2023. Si heu participat en l'experiment alfa o voleu obtenir més informació, contacteu amb el vostre representant del Compte de Google per obtenir més detalls sobre els resultats de l'experiment.

Després de l'alfa, vam passar a la fase següent de proves, experimentant amb una combinació de senyals d'API Topics reals, identificadors propis de l'editor i informació contextual per potenciar els públics de Google, en lloc de galetes de tercers.

Al nostre experiment més recent d'IBA, vam aprendre que les solucions de públic basat en interessos amb senyals que preserven la privadesa resulten prometedores en comparació amb les galetes de tercers. L'experiment va mostrar que, quan s'utilitzaven solucions d'IBA amb senyals que preserven la privadesa a la Xarxa de Display, la inversió dels anunciants de Google Ads en IBA (com a representació de l'escala assolida) va disminuir entre un 2 i un 7% en comparació amb els resultats basats en les galetes de tercers. En el cas de les conversions per dòlar (com a representació del retorn de la inversió), la disminució va ser d'entre l'1 i el 3%.* Finalment, també vam observar que les ràtios de clics d'entrada es mantenien en el 90% habitual**>, i també vam observar un rendiment similar en el cas de Display & Video 360.

L'experiment també suggereix que les solucions d'optimització basades en la IA poden generar un impacte positiu en el rendiment de la campanya. Per exemple, les campanyes que utilitzen la segmentació optimitzada o les estratègies d'oferta Maximització de conversions s'han vist menys afectades per la supressió de galetes de tercers, cosa que indica que l'aprenentatge automàtic pot tenir un paper important a l'hora de generar resultats.

Tot i que els anunciants no hauran d'adoptar la Privacy Sandbox directament, us recomanem que us familiaritzeu amb el nostre mètode per integrar les API a les nostres plataformes publicitàries a fi d'ajudar-vos a arribar als clients rellevants amb anuncis basats en interessos i estratègies de remàrqueting.

* Dades internes globals de Google, del febrer al març de 2023
** Dades internes globals de Google, del febrer al març de 2023

[Octubre de 2022] Provar solucions de públic duradores a Google Ads i Display & Video 360

A fi de preparar-se per a un futur sense galetes de tercers ni altres identificadors, aquest octubre Google Ads i Display Video 360 han iniciat la segona part de l'experiment alfa de publicitat basada en interessos (PBI) amb un petit subconjunt d'anunciants. L'objectiu de l'alfa de la PBI és entendre el rendiment dels públics de Google i de les solucions basades en la IA de Google, com ara la segmentació optimitzada sense dependre de galetes de tercers. L'alfa inicial de la PBI, llançat l'octubre de 2021, estava pensat per ser el primer de diverses iteracions a mesura que Google Ads i Display Video 360 continuen evolucionant i incorporant noves tecnologies que preserven la privadesa.

En aquesta segona part, Google Ads i Display Video 360 han fet evolucionar el conjunt de senyals que preserven la privadesa utilitzats per reflectir els darrers desenvolupaments del mercat. Això inclou una actualització de la simulació de l'API Topics de Chrome disponible públicament. A més, Google Ads i Display Video 360 han incorporat a les nostres solucions de públic diversos senyals que preserven la privadesa, com ara estadístiques noves, basades en la informació geogràfica i contextuals que utilitzen la IA de Google, així com simulacions d'identificadors propis d'editor.

Les solucions de públic de Google continuaran evolucionant juntament amb els desenvolupaments tecnològics i de l'ecosistema. Continuarem oferint actualitzacions sobre els nostres esforços per garantir que els segments de públic de Google actiu al mercat i afí, així com la segmentació optimitzada, tinguin un bon rendiment a Google Ads i Display & Video 360, alhora que prioritzem la privadesa de l'usuari.

[Publicat per primera vegada el maig de 2022; actualitzat el juny de 2023] Estem preparant les etiquetes de lloc web per a les actualitzacions als públics de Google

Google Ads i Display & Video 360 van començar a provar les API de Privacy Sandbox de Chrome a mitjans de 2022. Com a part d'aquest procés, estem provant un element afegit a l'etiqueta de lloc web global i a Floodlight en un percentatge reduït del trànsit per comprovar que tingui el nivell de preparació tècnica adient. Com a conseqüència, pot ser que vegeu crides a l'API Topics, a l'API Protected Audience i a l'API Attribution Reporting de les etiquetes. El percentatge de trànsit inclòs augmentarà a mesura que més trànsit sigui apte per admetre aquestes API a Chrome.

El fet d'afegir aquesta etiqueta no afectarà cap anunci ni tampoc el rendiment de les campanyes. Els anunciants no cal que facin res en aquesta fase.

Si no voleu que un lloc web participi en les proves, el podeu excloure a través de la política de permisos de Chrome. L'ús que els nostres productes publicitaris fan d'aquestes API està subjecte als requisits de la política de consentiment d'usuaris de la UE de Google.

[19 de novembre de 2021] Primers experiments per actualitzar els públics de Google a display i Display & Video 360

L'octubre de 2021, Google Ads i Display & Video 360 van iniciar un experiment alfa tancat de publicitat basada en interessos (PBI) per mostrar la durabilitat dels segments de públic de Google, concretament els segments de públic actiu al mercat i de públic afí en què les galetes de tercers ja no estan disponibles.

Els participants van fer una comparació entre el rendiment d'una campanya amb trànsit existent i el rendiment d'una campanya amb el trànsit que aconseguiria, amb una segmentació per públic basat en interessos simulada sense galetes de tercers, tal com seria en un futur. Aquest panorama futur inclou una sèrie de senyals centrats en la privadesa, com ara, actualitzacions contextuals, basades en la ubicació geogràfica i relacionades amb la IA, i la replicació de les API Privacy Sandbox rellevants que Chrome ha posat a disposició públicament. Les iteracions futures inclouran tecnologies noves a mesura que estiguin disponibles, com ara els identificadors proporcionats per l'editor i qualsevol versió nova de les API Sandbox que Chrome posi a disposició públicament.

Les Solucions de públic de Google iteraran i evolucionaran en harmonia amb els canvis de l'ecosistema i els desenvolupaments tecnològics. Continuarem oferint actualitzacions sobre els nostres esforços per garantir que els segments de públic de Google actiu al mercat i afí tinguin un bon rendiment a Google Ads i Display & Video 360, alhora que prioritzem la privadesa de l'usuari.