Google Adsin hallinnoijan tilin valitseminen Google Partnersiin rekisteröimistä varten

Jotta saat parhaan mahdollisen hyödyn Google Partners ‐ohjelmasta, sinun kannattaa rekisteröidä ohjelmaan Google Adsin hallinnoijan tili, joka parhaiten edustaa yrityksesi toimintaa. Yrityksesi Google Partner ‐status määritetään Google Adsin hallinnoijan tilin tapahtumien perusteella. Katso alla olevat suositukset Google Adsin hallinnoijan tiliä ja Google Partners ‐ohjelmaa koskevista parhaista käytännöistä.

• Sinulla on oltava järjestelmänvalvojan pääsyoikeudet yrityksesi Google Adsin hallinnoijan tilille, jotta voit rekisteröidä yrityksesi Google Partnersiin. Liity täältä.
  • Partner-tunnuksen vaatimukset arvioidaan käyttämällä Google Adsin hallinnoijan tiliä, joka on valittu Google Partnersiin rekisteröitymisen yhteydessä. Valitse yrityksesi toimintaa parhaiten edustava Google Adsin hallinnoijan tili.
  • Jos yrityksesi on suuri ja monikansallinen, rekisteröi kutakin maata tai tytäryhtiötä edustava Google Adsin hallinnoijan tili erikseen, jotta kukin maa tai tytäryhtiö voi ansaita Google Partner ‐tunnuksen ja siihen liittyvät edut.
  • Jos rekisteröity Google Adsin hallinnoijan tili on alatili, huomaa, että suora hallinnoijan tili ei automaattisesti pääse Google Partners ‐ohjelmaan ja peri sen etuja. Google Partners ‐ohjelmaa voi käyttää vain Google Partnersiin rekisteröidyllä Google Adsin hallinnoijan tilillä.
  • Varmista, että jokaisella Google Adsin hallinnoijan tilillä on useampi kuin yksi järjestelmänvalvojatason käyttäjä. Tämä estää ongelmat, jos järjestelmänvalvoja odottamatta lähtee yrityksestä.