Valg af en Google Ads-managerkonto til tilmelding til Google Partners

For at du kan få mest muligt ud af Google Partners-programmet, anbefaler vi, at du registrerer den Google Ads-managerkonto, der bedst repræsenterer din virksomhed i forhold til programmet. Din virksomheds aktivitet på din Google Ads-managerkonto bruges til at afgøre din virksomheds Google-partnerstatus. Se nedenstående anbefalinger for bedste fremgangsmåder i forbindelse med Google Ads-managerkontoen og Google Partners-programmet.

• Du skal have adgang på administratorniveau til din virksomheds Google Ads-managerkonto for at kunne registrere din virksomhed til Google Partners-programmet. Tilmeld dig her.
  • Partnerkravene evalueres via den Google Ads-managerkonto, der blev valgt ved registrering til Google Partners-programmet. Vælg din virksomheds Google Ads-manager baseret på, hvilken konto der bedst repræsenterer din virksomheds aktiviteter.
  • Hvis du har en stor og multinational virksomhed, skal du registrere Google Ads-managerkontoen for hvert land eller datterselskab separat, så hvert land eller datterselskab kan være kvalificeret til at få Google Partner-badget og få adgang til fordelene.
  • Hvis den registrerede Google Ads-managerkonto er en undermanagerkonto, skal du være opmærksom på, at den direkte managerkonto ikke automatisk arver adgang til Google Partners-programmet eller dets fordele. Google Partners-programmet er kun tilgængeligt for den Google Ads-managerkonto, der er tilmeldt Google Partners.
  • Sørg for at have mere end én bruger på administratorniveau på hver Google Ads-managerkonto. Dette forhindrer problemer, hvis administratoren uventet forlader virksomheden.