Seleccionar un compte de gestor de Google Ads per registrar-se a Google Partners

Per treure el màxim partit del programa Google Partners, us recomanem que hi registreu el compte de gestor de Google Ads que representi millor la vostra empresa. L'activitat de l'empresa al compte de gestor de Google Ads s'utilitzarà per determinar l'estat de partner de Google de l'empresa. Consulteu les recomanacions següents sobre les pràctiques recomanades relacionades amb el compte de gestor de Google Ads i el programa Google Partners.

• Per registrar l'empresa a Google Partners, heu de tenir accés de nivell administratiu al compte de gestor de Google Ads de l'empresa. Uneix-m'hi.
  • Els requisits de partner s'avaluen fent servir el compte de gestor de Google Ads que s'hagi triat en registrar-se a Google Partners. Seleccioneu el compte de gestor de Google Ads que representi millor l'empresa.
  • Si l'empresa és gran i multinacional, registreu els comptes de gestor de Google Ads dels diferents països o filials per separat a fi que cada país o filial puguin ser aptes per obtenir la insígnia de Partner de Google i accedir als avantatges.
  • Si el compte de gestor de Google Ads registrat és un compte de subgestor, tingueu present que el compte de gestor directe no heretarà automàticament l'accés al programa Google Partners ni als seus avantatges. Només es pot accedir al programa Google Partners des del compte de gestor de Google Ads que s'ha registrat a Google Partners.
  • Heu de tenir més d'un usuari de nivell administratiu en cada compte de gestor de Google Ads. Això evitarà problemes si un administrador deixa l'empresa de sobte.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
Menú principal
true
Cerca al Centre d'ajuda