Utilitzar la rotació d'anuncis

L'opció de configuració "Rotació d'anuncis" us permet especificar la freqüència amb què voleu que es difongui un anunci del vostre grup d'anuncis respecte de la resta. Si teniu diversos anuncis en un grup d'anuncis, s'hauran d'alternar perquè només es pot publicar un anunci del compte alhora. En aquest article hi trobareu informació sobre la configuració de rotació d'anuncis.

Configuració de rotació d'anuncis

Podeu utilitzar l'opció de configuració "Rotació d'anuncis" a les campanyes de compres, de cerca i de display. Hi ha dues opcions de configuració per a la rotació d'anuncis: "Optimitza" i "No optimitzis".

Optimitza

Aquesta opció de configuració optimitza els anuncis per als clics en cada subhasta individual utilitzant senyals (com ara paraules clau, termes de cerca, dispositius, ubicacions, etc.) i prioritza els anuncis que es preveu que tindran un rendiment millor que la resta d'anuncis del grup d'anuncis.

A mesura que s'acumulin dades, en la difusió d'anuncis tindran cada cop més pes els anuncis que estadísticament tenen més probabilitats d'oferir millors resultats. Els anuncis que es preveu que obtindran més clics (i més conversions, si utilitzeu una estratègia Smart Bidding) es publiquen més sovint que altres anuncis del mateix grup d'anuncis a la subhasta d'anuncis. Com que es mostren amb més freqüència, obtenen percentatges de difusió més elevats. Tanmateix, és possible que la difusió d'anuncis es mantingui relativament equitativa encara que es faci servir aquesta opció de configuració. Per exemple, si els anuncis d'un grup d'anuncis tenen un rendiment similar o si el grup d'anuncis no rep un nombre significatiu d'impressions o de clics durant un període de temps determinat, és possible que la difusió d'anuncis es mantingui igual.

Consell:

Si utilitzeu Smart Bidding, que prioritza les conversions, Google Ads utilitzarà l'opció de configuració de rotació d'anuncis "Optimitza" de manera automàtica.
A més, el rànquing d'anunci té en compte l'experiència a la pàgina de destinació i la rellevància de l'anunci (entre altres factors) a l'hora de determinar la posició de l'anunci i si s'acabarà mostrant. Un anunci més rellevant amb una experiència més bona a la pàgina de destinació pot presentar un millor rendiment global.

No optimitzis

L'opció "No optimitzis" publica els anuncis de manera més equitativa a la subhasta d'anuncis durant un període de temps indefinit.

Recordatori

L'opció "No optimitzis" no es recomana per a la majoria d'anunciants. Tot i que el percentatge d'impressions dels anuncis difosos del grup d'anuncis serà més equitatiu que amb la resta d'opcions de rotació d'anuncis, pot ser que el percentatge d'impressions de cada anunci no sigui equitatiu a causa de la qualitat de l'anunci. Un anunci d'alta qualitat pot figurar a la primera pàgina dels resultats de la cerca, mentre que un anunci de baixa qualitat ho pot fer a la segona pàgina i, per tant, pot ser que arribi a un nombre d'usuaris inferior.

Instruccions

Definir la rotació d'anuncis d'una campanya

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
  2. Seleccioneu l'opció Campanyes del menú de pàgines de l'esquerra.
  3. Feu clic a la campanya que voleu canviar.
  4. Feu clic a Configuració al menú de pàgines.
  5. Feu clic a Configuració addicional.
  6. Trieu Rotació d'anuncis.
  7. Trieu un mètode de rotació d'anuncis: Optimitza o No optimitzis.
  8. Feu clic a Desa.

Definir la rotació d'anuncis de diverses campanyes alhora

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
  2. Feu clic a Configuració al menú de pàgines.
  3. Marqueu la casella que hi ha al costat de les campanyes o dels grups d'anuncis que voleu canviar.
  4. Feu clic a Edita.
  5. Al menú desplegable, seleccioneu Canvia la rotació d'anuncis.
  6. Trieu un mètode de rotació d'anuncis: Optimitza o No optimitzis.
  7. Feu clic a Desa.
Consell: a la pàgina "Configuració" de les campanyes, podeu fer clic a la icona de filtre Filtra perquè es mostrin només les campanyes que coincideixin amb criteris específics. Aquesta eina també us pot ajudar a fer canvis massius en campanyes determinades.

Definir la rotació d'anuncis per grup d'anuncis

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
  2. Al menú de pàgines, feu clic a Configuració.
  3. Utilitzeu la icona de filtre Filtra perquè es mostrin només les campanyes que coincideixin amb criteris específics, com ara la rotació d'anuncis.