Sådan løser du problemet: Afventer indledende politikgennemgang vedrørende køretøjsannoncer

Vent på, at Google gennemgår din konto for køretøjer

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Google har endnu ikke gennemgået din konto for at afgøre, om din landingsside er kvalificeret til køretøjsannoncer. Du skal gøre følgende for at sikre, at din konto er klar til gennemgang:

1. Udfyld din virksomheds adresse og telefonnummer i sektionen "Virksomhedsoplysninger" på din Merchant Center-konto.
  2. Verificer dit telefonnummer. Få flere oplysninger om, hvordan du verificerer dit telefonnummer
  3. Verificer dine feeds for køretøjsannoncer. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter et primært feed
  4. Sørg for, at dine produkter ikke er blevet afvist på grund af manglende lagerdata, og at de ikke mangler en gyldig butikskode. Få flere oplysninger om afvisninger på grund af manglende gyldige butikskoder

Vent på, at Google gennemgår din konto.