Automaattisesti luodut elementit

Automaattisesti luodut elementit on valinnainen kampanjatason asetus. Ottamalla sen käyttöön saat mainoksiin lisäelementtejä (otsikoita ja kuvauksia), joita yhdistellään responsiivisia hakumainoksia varten lisäämiisi elementteihin. Uudet elementit luodaan mainoksen yksilöllisen kontekstin (esimerkiksi laskeutumissivun, nykyisten mainosten ja mainosryhmän avainsanojen) perusteella.

Huom. Ominaisuus on otettava erikseen käyttöön. Verkkotunnusta käyttäviä elementinluontitekniikoita tulee pian saataville.

Varmista, että verkkosivustosi sisältö pitää paikkansa, ei johda ihmisiä harhaan eikä ole Google Adsin käytäntöjen tai sovellettavien lakien vastaista. Kun olet ottanut automaattisesti luodut elementit käyttöön, voit seurata mainossisältösi paikkansapitävyyttä elementtitietoraportista.

Jos haluat nähdä tekstitykset omalla kielelläsi, laita YouTube-tekstitykset päälle. Klikkaa videosoittimen alareunasta Asetukset-kuvaketta Kuva YouTuben asetuskuvakkeesta ja valitse sitten "Tekstitykset" ja haluamasi kieli.

Automaattisesti luotujen elementtien hyödyt

• Tulokset
    • Responsiivisten hakumainosten tulokset voivat parantua, kun otsikoita ja kuvauksia luodaan automaattisesti lisää.
  • Osuvuus
    • Voit varmistaa yhdenmukaisen käyttäjäkokemuksen kyselyissä, mainosteksteissä ja laskeutumissivuilla.
  • Tuottavuus
    • Vähennä manuaalista työtä, kun luot osuvaa mainostekstiä.

Näin automaattisesti luodut elementit toimivat

Jos käytät responsiivisia hakumainoksia kampanjoissa, joissa automaattisesti luodut elementit ovat käytössä, pyydät Googlea auttamaan luomaan elementtejä hyväksytyistä lähteistä relevanssin ja ennakoitujen tulosten perusteella. Kun mainos täyttää haun yhteydessä näkymisen kriteerit, responsiivisiin hakumainoksiin valitaan käyttökelpoisista elementeistä (sekä mainostajan lisäämistä että automaattisesti luoduista) yhdistelmä, jonka oletetaan toimivan parhaiten. Automaattisesti luodut elementit vaikuttavat responsiivisten hakumainosten vahvuusarvioon.

Tuetut kielet: englanti, espanja, portugali, italia, ranska, saksa, japani ja hollanti.

Alla on esimerkki mainoksen toiminnasta, kun automaattisesti luodut elementit ovat käytössä.

1. Mainostajan lisäämät otsikko- ja kuvauselementit:
    • Uusi Älypuhelin 7
    • Innovatiivisin älypuhelimemme tähän mennessä
    • Varma ja turvallinen
    • Tilaa verkossa ja nouda jo tänään
    • Kontaktiton toimitus tälle päivälle

Mainos • example.com

Uusi Älypuhelin 7 | Innovatiivisin älypuhelimemme | Varma ja turvallinen

Tilaa verkossa ja nouda jo tänään. Kontaktiton toimitus saatavilla!

1. Googlen automaattisesti luomat otsikko- ja kuvauselementit:
    • Näyttää hyvältä joka suunnasta
    • Vaihtohyvityksiä saatavilla
    • Laaja värivalikoima
    • Uudistettu kamera tärkeiden hetkien ikuistamiseen

Mainos • example.com

Näyttää hyvältä joka suunnasta| Vaihtohyvityksiä saatavilla

Laaja värivalikoima. Uudistettu kamera tärkeiden hetkien ikuistamiseen.

1. Katso alla olevista esimerkeistä, miltä lopullinen responsiivinen hakumainos voi näyttää, kun automaattisesti luodut elementit ovat käytössä ja käyttäjä tekee haun avainsanalla "uusi älypuhelin 7".

Mainos · https://www.example.com

ACME Elektroniikka – Älypuhelin 7

Uusi Älypuhelin 7. Innovatiivisin älypuhelimemme tähän mennessä.

Laaja värivalikoima. Kontaktiton toimitus tälle päivälle.

Mainos · https://www.example.com

ACME Elektroniikka – Älypuhelin 7

Uusi Älypuhelin 7. Näyttää hyvältä joka suunnasta.

Vaihtohyvityksiä saatavilla. Kontaktiton toimitus tälle päivälle.

Automaattisesti luotuihin elementteihin liittyvät parhaat käytännöt

Varmista, että verkkosivustosi sisältö pitää paikkansa

Pidä Google Ads ‑käytännöt tai sovellettavat lait mielessä ja seuraa mainossisällön paikkansapitävyyttä elementtitietoraportista.

Säilytä mainostajan luomat otsikot ja kuvaukset

Responsiivisille hakumainoksille luomiasi otsikoita ja kuvauksia yhdistellään automaattisesti luotujen elementtien kanssa, ja niiden pohjalta luodaan responsiivisia hakumainoksia, joiden ennustetaan tuottavan parhaat tulokset.

Täytä aukot, jotta voit saavuttaa vähintään hyvän mainosvahvuuden

Automaattisesti luodut elementit voivat parantaa responsiivisten hakumainosten vahvuuden kokonaisarviota, mutta muista myös täyttää elementeissä mahdollisesti olevat aukot.

Ohjeet

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.

Laajenna kaikki

Automaattisesti luotujen elementtien käyttöönotto kampanjassa
  1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa avattavaa Kampanjat-valikkoa ja valitse Kampanjat.
  3. Klikkaa ylhäältä Asetukset-välilehteä ja valitse muokattava kampanja.
  4. Klikkaa Muokkaa ja valitse Muuta automaattisesti luotujen elementtien asetuksia.
  5. Klikkaa Päällä-kohdan vieressä olevaa painiketta.
  6. Klikkaa Käytä.
Automaattisesti luotujen elementtien käyttöönotto usealle kampanjalle
  1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa avattavaa Kampanjat-valikkoa ja valitse Kampanjat.
  3. Klikkaa ylhäältä Asetukset-välilehteä ja valitse muokattavat kampanjat.
  4. Klikkaa Muokkaa ja valitse Muuta automaattisesti luotujen elementtien asetuksia.
  5. Klikkaa Päällä-kohdan vieressä olevaa painiketta.
  6. Klikkaa Käytä.
Automaattisesti luotujen elementtien käyttöönotto kampanjan luomisen yhteydessä
  1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa avattavaa Kampanjat-valikkoa ja valitse Kampanjat.
  3. Klikkaa pluspainiketta Add.
  4. Kun saavut kampanjaa luodessasi "Kampanja-asetukset"-sivulle, vieritä alas kohtaan "Automaattisesti luodut elementit".
  5. Klikkaa Päällä-kohdan vieressä olevaa painiketta.
  6. Klikkaa Laita päälle ja sitten Seuraava.
Automaattisesti luotujen elementtien poistaminen käytöstä
Näin laitat automaattisesti luodut elementit pois päältä:
  1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa avattavaa Kampanjat-valikkoa ja valitse Kampanjat.
  3. Klikkaa ylhäältä Asetukset-välilehteä ja valitse muokattavat kampanjat.
  4. Klikkaa Muokkaa, valitse Muuta automaattisesti luotujen elementtien asetuksia ja laita ominaisuus pois päältä.
    • Kun poistat automaattisesti luodut elementit käytöstä, niiden tilaksi merkitään "Poistettu" eivätkä ne enää näy.
Yksittäisten automaattisesti luotujen elementtien poistaminen

Näin poistat yksittäisen elementin:

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa avattavaa Kampanjat-valikkoa ja valitse Mainokset.
  3. Etsi muokattava mainos ja klikkaa sen kohdalta "Näytä elementin tiedot".
  4. Siirry poistettavan elementin kohdalle ja klikkaa tilakuvakkeen vieressä olevaa avausnuolta.
  5. Valitse Poista.
  6. Sinua pyydetään hyväksymään elementin poistaminen pysyvästi.
  7. Klikkaa Vahvista.
Raporttien sisältö
  • Pääset mainostason elementtiraportteihin seuraamalla näitä ohjeita.
    • Elementin lähde ‑sarakkeesta näet, onko kyseessä automaattisesti luotu vai mainostajan lisäämä elementti.
    • Impressiot ja tulosarviot ovat saatavilla automaattisesti luoduille elementeille.
    • Automaattisesti luodut elementit näkyvät kanava- ja kampanjatason elementtiraporteissa.
  • Pääset kampanjatason elementtiraportteihin seuraamalla näitä ohjeita.
    Huom. Kampanjatason elementtiraportit ovat paras tapa katsoa useita automaattisesti luotuja elementtejä koskevaa raportointia.
    • Impressiot ja tulosarviot ovat saatavilla automaattisesti luoduille elementeille kampanjatasolla.
    • Automaattisesti luodut elementit näkyvät kanava- ja kampanjatason elementtiraporteissa.
    • Lähde-sarakkeesta näet, onko kyseessä automaattisesti luotu vai mainostajan lisäämä elementti.
  • Pääset yhdistelmäraportteihin seuraamalla näitä ohjeita.
    • Yhdistelmäraporteissa on erikseen mainittu, jos ne sisältävät automaattisesti luotuja elementtejä.
    • Voit tarkistaa, miten paljon impressioita responsiiviset hakumainoksesi saavat ja mitkä ovat yleisimmin käytetyt elementtiyhdistelmät. Lue lisää responsiivisten hakumainosten yhdistelmäraportista.
Huom. Automaattisesti luotujen elementtien luonnissa käytetään mainostason lopullista URL-osoitetta. Jos käytät avainsanatason lopullisia URL-osoitteita, voit silti ottaa automaattisesti luodut elementit käyttöön, mutta elementtejä saatetaan luoda rajoitetusti. Jos laskeutumissivulla on rajoitetusti sisältöä, sivulle luodaan vähemmän elementtejä.

Usein kysyttyä

Mistä näen mainoksissani käytetyt automaattisesti luodut elementit?
Responsiivisissa hakumainoksissasi käytetyt automaattisesti luodut elementit näkyvät elementtiraportissa. Jos haluat läpinäkyvyyden vuoksi nähdä käytetyt yhdistelmät ja mainokset, siirry yhdistelmäraporttiin.
Vaikuttavatko automaattisesti luodut elementit responsiivisten hakumainosten elementtimääriin?
Responsiivisiin hakumainoksiin voi lisätä enintään 15 otsikkoa ja neljä kuvausriviä. Automaattisesti luotuja elementtejä ei lasketa mukaan näihin määriin.
Ovatko automaattisesti luodut elementit sama asia kuin tilikohtaiset automaattiset elementit?
Eivät ole. Tilikohtaiset automaattiset elementit (kuten dynaamiset sivustolinkit, dynaamiset sisältöpoiminnat ja dynaamiset huomiotekstit) otetaan käyttöön tilikohtaisesti, kun taas automaattisesti luodut elementit, joita käyttämällä saat lisäelementtejä (otsikoita ja kuvauksia), ovat kampanjatason asetus.
Miten voin katsoa useita automaattisesti luotuja elementtejä koskevaa raportointia?
Kampanjatason elementtiraportit ovat paras tapa katsoa useita automaattisesti luotuja elementtejä koskevaa raportointia. Löydät kampanjatason elementtiraportit seuraamalla yllä olevia ohjeita.
Näkyvätkö kaikki automaattisesti luodut elementit?
Automaattisesti luodut elementit voivat näkyä sen jälkeen, kun ne on luotu. Joitain elementtejä saatetaan kuitenkin määritellä luomisen jälkeen tehottomiksi, koska konteksti voi muuttua niiden luomisen ja näkymisen välisenä aikana (esimerkiksi jos mainosta, avainsanoja tai laskeutumissivua muokataan). Järjestelmä poistaa elementin automaattisesti, jos se havaitsee, että elementti ei enää jonkin ajan kuluttua tuota tuloksia, jos elementille lisätään Tehoton-tunniste tai jos elementin lähde muuttuu.
Mistä näen mainoksen vahvuuden?
Näet sen Mainoksen vahvuus ‐sarakkeesta, jonka löydät seuraavasti:
  1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa avattavaa Kampanjat-valikkoa ja valitse Kampanjat.
  3. Klikkaa Mainokset.
Mainoksen vahvuus ‐sarakkeessa on arvio vahvuudesta, esimerkiksi "Keskitasoa" tai "Erinomainen". Kun klikkaat arviota, saat ehdotuksia mainoksen parantamiseksi sekä linkin sivulle, jolla voit tehdä tarvittavat muutokset.